Uskomatonta miten aika rientää. 3 vuotta sitten olin vielä ensimmäisen vuosikurssin pupu, joka haki jotain mielekästä tekemistä täyttääkseen vapaa-aikaansa ja tapoja saada opiskeluajasta kaikki mahdollinen irti. 3 vuotta myöhemmin tunnen, että olen todellakin saanut käyttää edellä mainittua vapaa-aikaa parhaalla mahdollisella tavalla ja nämä vuodet ovat olleet elämäni parhaimmat. Mitä siis Turun KY on ollut minulle?  En sano että se olisi missään vaiheessa ollut elämää suurempaa, enkä sano että se olisi missään vaiheessa ollut ainoa syy miksi viimeiset vuodet ovat olleet niin ikimuistoiset. Kauppakorkeakoulussamme voi viettää elämänsä parhaat vuodet aivan hyvin myös olematta Turun KY:n toiminnassa mukana ja ymmärrän aivan hyvin henkilöitä, jotka eivät kiinnostu aktiivi toiminnasta.

Mutta ennen kaikkea Turun KY:n kautta minusta tuntuu että olen saanut hyvän pohjan työelämään ja siitä kiitos kuuluu tämän vuoden yrityssuhdevastaavana toimimiselle, jonka myötä on ollut mahdollisuus oppia todella paljon itsestään ja luoda verkostoja työelämään, jotka toivottavasti kantavat hedelmää tulevaisuudessa. Ammatillisen hyödyn lisäksi Turun KY on ollut tapa tutustua uskomattomaan määrään aivan mahtavia ihmisiä. Koen itseni ns. ”People Personiksi” ja täten viimeksi mainittu on kenties ollut juuri se tärkein asia minulle ja asia joka on antanut eniten.

Näin hieman vanhempana 4. vuosikurssin opiskelijana on kuitenkin tuntunut jo hetken aikaa, että on aika seuraavalle vaiheelle elämässä ja aika etsiä uusia haasteita. Siis aika aikansa kutakin. Monet ovat tulleet kysymään mitä aion tehdä seuraavana vuonna? Vastaus on että aion jäädä eläkkeelle näistä tehtävistä ja keksiä jotain uutta, joka liittyy enemmän tulevaisuuden ammatilliseen osaamiseen. Toisin sanoen tulevaisuudessa on mukava panostaa täysipäiväisesti opiskeluun ja hakea mahdollisuuksia esimerkiksi ulkomailta. On hieno tunne kuitenkin lopettaa tämä aikakausi valtavan monilla hyvillä muistoilla.

Mutta koska tämä on viimeinen kirjoitus, jonka kirjoitan Turun KY:n toiminnassa mukana olevana niin haluaisin kiittää henkilöitä ja tahoja, jonka kanssa on ollut ETUOIKEUS tehdä erityyppisiä projekteja, painaa yhdessä duunia ja tottakai nauttia opiskelijaelämästä. Kiitos kuuluu kaikille, mutta pienestä kliseisyydestä huolimatta haluan esittää erityiset kiitokset seuraaville:

  • EVAn 2012 porukka ja erityisesti Santeri, joka otti allekirjoittaneen mukaan ja täten loi alkutahdit tulevalle.
  • KKOY 2012-2013. Aliisa, Emma, Janna, Markus, Miikka ja Sonja. Parempaa porukkaa on mahdotonta hakea ja meidän vuosi oli kaikin puolin ikimuistoinen. Yhteishenki loksahti kohdalleen heti ensimmäisestä päivästä ja sillä tiellä mennään vieläkin. We are family. KIITOS.
  • PL Yrityssuhteet 2013. Meillä oli iso tiimi (14 henkilöä?), mutta tämän kautta oli todella mukava tutustua vuosikurssiin, johon ei välttämättä muuten olisi tullut tutustuttua niin tiiviisti. Tehtiin todella hyvä tulos ja siitä kiitos kuuluu teidän omalle innostukselle ja aktiivisuudelle.
  • Kaikki jotka mahdollistivat viime vuoden edustajistovaalien huikean tuloksen ja kaikki jotka äänellään osoittivat luottamustaan meikäläiseen. Tämä veti sanoinkuvaamattoman nöyräksi.
  • TUKYH 2014 + työntekijät ja Veera. Kiitos Anna, Ansu, Antti, Arttu, Juuso, Laura, Milla, Otto, Riku, Sofi ja Tuulia ikimuistoisesta vuodesta. Tähän on hyvä lopettaa.
  • Onnittelut ja tsempit tulevalle 2015 hallitukselle! Teidän käsiin voi luottavaisesti jättää tämän laivan varsinkin kun kippareina ovat Laura ja Riku.
  • YST 2014: Ristis, Maikkeli, Matias, Noora ja Olli-Pekka. Mulla oli etuoikeus valita teidät mukaan viime vuoden lopussa ja on ollut iso etuoikeus painaa teidän kanssa duunia tiimin kapteenina ja siitä valtavan iso kiitos kuuluu teille! Olen myös iloinen että sektori jää osaaviin käsiin Ristiksen ja Katan myötä.

 

That’s about it. Kuten eräs Tamperelainen jääkiekkolegenda mainitsi eräänä toukokuisena aamupäivänä vuonna 2011 pikku pöhnässä Helsinki-Vantaan lentokentällä: ”Kyllä se on joukkue ja mennään eteenpäin”. Kiitos ja kumarrus.

 

/Osku