Puolitoista kuukautta on nyt tehty hallitushommia täydellä teholla, mutta mitä sitä onkaan itse asiassa tullut tehtyä?

Kun aivot oli nollattu kesän aikana töissä ja stadin terasseilla, oli arkeen palaaminen syksyllä välillä aika rankkaa, mutta jota olin kuitenkin mielenkiinnolla odottanut. Tai eihän se mitään arkea ollut, kun hallitustyöskentelystä ei vielä ollut kovin suurta kokemusta. Mihinkään pehmeään siirtymiseen ei ollut aikaa, kun heti ensi töiksi täytyi valmistua koulutusviikonloppuun, jossa koulutimme tutoreita, edaattoreita ja toimijaryhmien hallituslaisia. Se oli kuitenkin erittäin mukava kaudenaloitus, kiitos vain kaikille mukana olleille.

Seuraavat viikot menivätkin sitten mukavasti tutorvastaavan hommia hoitaessa. Mukavasti erityisesti siksi, että tutormajuri sekä muut tutorit hoitivat hommansa niin mallikkaasti, että ei tarvinnut turhia stressailla. Jatkakaa siis samaan malliin! Heti syksyn alusta jatkoimme jo keväällä aloitettua Hyvinvointiviikon suunnittelua yhdessä sopo-vastaava Eetun ja muiden tapahtumaan osallistuneiden yhteistyötahojen kanssa. Omalle vastuulleni jäi erityisesti urheilutarjonnasta vastaaminen kyseisen viikon aikana. KY-Sport pitikin onnistuneen juoksulenkin heti viikon alussa, mutta viikon loppuun suunniteltu pesäpalloturnaus jäi harmillisesti kuitenkin vähäisen osanottajamäärän takia pitämättä.

Edellisten lisäksi on tullut oltua virkeänä joka keskiviikkoaamu kahdeksalta hallituksen viikkokokouksissa, on käyty Suomen ylioppilaskuntien liiton ja Opiskelijoiden liikuntaliiton koulutuksissa ja tapaamisissa, on tavattu muiden ylioppilaskuntien hallituslaisia, suunniteltu kuntavaalikampanjaa, myönnetty toiminta-avustuksia, pohdittu uutta yliopistolakia ja yhdistymistä TYY:n kanssa, jne., jne. Paljon on puoleentoista kuukauteen siis mahtunut, mutta on tässä kyllä paljon päässyt jo oppimaankin. Kalenterin käyttöä ennen kaikkea!

Kausi on kuitenkin vielä vasta alussa ja paljon on vielä edessäpäin. Kaikkea tätä on ollut mukava tehdä, kun on voinut työskennellä yhdessä mahtavien hallituskavereiden ja sihteeristön kanssa.

Hyvää syksyn jatkoa!