Opiskelijan univormu, haalarit, on taas aika ottaa esiin. Torstaina Puolalanpuistossa räjähtää, kun Ulkkiksen ja tämän vuoden pupujen järjestämä Pikkulaskiainen houkuttelee opiskelijoita ympäri Suomea hauskanpitoon. Huimat tavoitteet ovat yli 2000:ssa kävijässä, joka tekisi Pikkulaskiaisesta Suomen toiseksi suurimman yksipäiväisen opiskelijatapahtuman. Tämä on luonnollisesti jokaisen järjestäjän ja toivottavasti myös TuKYläisen unelma.

Voin jo etukäteen sanoa, että Pikkulaskiaisen järjestäjät ovat tehneet uskomattoman hienon työn ja uskon, että aikaansaannos on sen mukainen. Luvassa on hieno päivä gladiaattorihenkeen: hulvattomia rasteja, teemapukeutumista, uskomattomia laskuvälineitä ja arvokkaita palkintoja. Kaikkea tätä seuraa vieläkin hienompi baarikierrosilta, joka huipentuu siihen,kun Börsin lauteille astelee Gûnther ja Sunshine Girls. Mielessä pyörii, voiko tämä olla edes mahdollista? TuKYssa voi.

Mitä sinä voit tehdä? Kaiva kaapista haalarit ja/tai teemanmukainen asu ja astele paikan päälle ylpeänä siitä, että olet TuKYn edustaja. Ennen kaikkea, pidä hauskaa. Ja muista villasukat.

 

Isadora Kamotskin

NESU-vastaava