Koulumme käytäville on taas ilmaantunut uusia naamoja, kun 58 uutta vaihto-opiskelijaa saapui opiskelijavaihtoon kouluumme. Syksyllä kansainvälisiä opiskelijoita meille tuli noin 100. Vastavuoroisesti vuosittain koulustamme lähtee noin 150 opiskelijaa opiskelijavaihtoon. Suhteutettuna vuosittaiseen sisäänottoon, vaihtoon lähtijöiden määrä on suurimpia koko Suomessa.

Vaihtoon lähteminen ja koulussamme opiskeleviin kansainvälisiin opiskelijoihin tutustuminen ovat hyviä tapoja laajentaa omaa kulttuurillista ymmärtämistä ja kansainvälistä ajattelua. Tämä avartaa ajatteluamme ja antaa uusia valmiuksia jokapäiväiseen kanssakäymiseen ja työelämässä toimimiseen.

Nyt on taas se aika vuodesta tehdä päätöksiä omasta vaihto-opiskelusta. Hakuaika TuKKK:n opiskelijavaihtoon päättyy 30.1.2009, eli kuluvan viikon perjantaina. On tärkeää muistaa, että sama hakuaika koskee myös ensi kevääksi opiskelijavaihtoon haluavia. Hakulomakkeita voi tulostaa vaihto-opiskelusivuilta ja niitä saa Opintotoimiston edustalta samoin kuin Ulkomaille Opiskelemaan -oppaita. Voit myös lukea Ulkomaille opiskelemaan -opasta tästä.

Lähdetpä vaihtoon ensi vuonna tai tulevaisuudessa, tai päätät tutustua uusiin vaihto-opiskelijoihimme: Nyt on aika kansainvälistymispäätöksille!