09032011110.jpg

Pahamaineinen KYSS:in Hevisauna pärähti käyntiin viime keskiviikkona 9.3 Parkilla. Jo legendaksi muodostunut tapahtuma järjestettiin tänä vuonnayhteistyössä TYRMY:n (Turun yliopiston raskaan musiikin ystävät) kanssa.

Keskiviikkoiltana Parkille löysi tiensä noin 40hevimusiikin ystävää. Jo nimestäkin voinee päätellä, että ilta aloitettiin hetisaunomisella, joka jatkuikin pitkälle yöhön. Kukaan saunojista ei välttynytvereltä, hieltä, vihtomiselta eikä jaloviinalta.

Saunomisen ohella illan aikana nähtiin myös huimiasuorituksia Guitarheron ja Rockbandin parissa. Lähes jokainen paikalla ollutlöysi itsestään sisäisen kitaristinsa tai rumpalinsa ja rockmusiikkisessiotjatkuivat yöhön asti. Illan päätteeksi myös Alaston Bändi heitti ikimuistoisendebyyttikeikkansa..

Yksi illan monista kohokohdista oli ehdottomastihevivisa. TYRMY oli panostanut visailuun ja otti kisan kysymyksissä myöshevi-amatöörit kiltisti huomioon. Vaikka 1. palkinto meni omalta osaltani sivusuun, sai viimeisestäkin sijasta onnekseni lohdutuspalkinnon.

Illan kruunasi örinäskaba, jossa KYSS ja TYRMY ottivatkurkku suorana mittaa toisistaan. Voitto meni ansaitusti TYRMY:lle ja parasörisijä nettosi kilpailusta paketillisen kurkkupastilleja.

Vaikka Hevisaunaa seuranneena aamuna oli hieman “hevi”olo, verkkokalvoille pinttynyt kuva Alaston Bändistä virkisti mieltä kokopäivän. Ensi vuonnauudestaan!

 

AnnaNiittylä

KYSS

Sihteeri