Legendaarinen, tajunnanräjäyttävä,  Pohjois-Suomen suurin opiskelijatapahtuma Poronkusema on taas merkattuna kalenteriin, oletko sinäkin mukana?

Ulkkis näyttää siis jälleen tietä bussilastilliselle ulkkishenkisiä opiskelijoita kohti Rovaniemen tuntureita, mutta moni vielä miettii mistä on oikein kyse?
Poronkusema on siis Artiklan (Lapin oikeustieteen ylioppilaiden yhdistys) järjestämä leikkimielinen viikonlopun kestävä rastikilpailu, joka järjestetään Rovaniemellä 2.-4. maaliskuuta.
Perinteisesti tapahtuma on vetänyt sankoin joukoin yliopisto- ja amk-opiskelijoita ympäri Suomen juhlimaan koko viikonlopun ajan.

Poronkuseman ydinidea on siis rastikilpailu, jossa kierretään ympäri Rovaniemen keskustaa suorittamassa tehtäviä, joista saa pisteitä mm. pukeutumisen, suoriutumisen sekä lahjonnan perusteella. Tapahtuma alkaa jo perjantaina, jolloin varaslähtörasti starttaa Tivolin pihalla kello 19 ja samaan aikaan aukeavat myös sisällä jallubaarin ovet. Rasti päättyy kymmenen maissa, mistä sitten onkin näppärä siirtyä suoraan tiskille ja tanssilattioille kun baarin muutkin puolet aukeavat! Lauantaina ohjelmassa on odotettu, huikea rastikilpailu, joka huipentuu perjantai-illan tavoin paikalliseen yökerhoon, bilebändin esiintymiseen sekä Poronkuseman voittajien julistamiseen ja palkitsemiseen! Upeat palkinnot odottavat voittajaansa – perinteinen palkinto on ollut kiertopalkintona toimiva jättikuksa (muiden palkintojen ohella) ! Sunnuntaiaamu starttaa akateemisella silliksellä, jonka jälkeen aletaankin palailla takaisin kohti Turkua.

Tänä vuonna viikonlopun teemana on LELULAATIKKO.

Ulkkis suosittelee ottamaan mukaan makuupussin, yömyssyn ja lämpimät vaatteet.

Lipnmyynti 16.2 saakka kauppakorkean aulassa 11 ja 14 välkillä ja sen jälkeen 20.2 asti sähköpostitse (lisää tietoa myöhemmin). Lunasta lippusi ennen kuin jäät paitsi!

Kuka uskaltaa paljastaa viime vuosien Poronkusemakokemuksistaan..?