Wiiniklubin juhlavuosi on lähtenyt käyntiin hienosti erilaisten tastingien merkeissä. Kevään ohjelmaan on mahtunut muun muassa huippusuosittu Samuli-tasting ja vähän erikoisempi Kyykkyviini-tasting.  Wiiniklubin kevään kuitenkin kruunasi vapun samppanjabrunssi.

IMG_1385 copy-2

Wiiniklubin perinteistä samppanjabrunssia vietettiin jälleen vappuaattona parkin alakerrassa. Onnekkaat pääsivät nauttimaan samppanjan lisäksi täpötäydestä brunssipöydästä. Samppanjabrunssi on ollut yleensä vuoden suosituin tapahtuma ja niin kävi tänäkin lukuvuotena. Tapahtuma täyttyi vajaassa kolmessa minuutissa ja noin kolmekymmentä Hannu Hanhea pääsi osallistumaan.

Brunssipöytää koristi muun muassa Aleksin tuulihatut, bulgursalaatti, Miran ihana juustokakku, lohi skagenit, hedelmät ja tietenkin juustot. Tänäkin vuonna Wiiniklubi onnistui saamaan muutama huikean sponsorin, joille kuuluukin suuri kiitos. Norex ilahdutti brunssikansaa Nicolas Feuilatte Chardonnaylla ja Nordalco Jacquart Rosélla.  Mukana oli myös Lihaliike Reino Jokinen ja  Vineashop.fi, jolla oli myös esittelypöytä brunssilla.

Vieraille tarjoiltiin seitsemää eri samppanjaa, joita maisteltiin seuraavassa järjestyksessä:

  • Nicolas Feuilatte Chardonnay 2005 (Norex)
  • Jacquart Rosé (Nordalco)
  • Lanson Black Label Brut
  • Bonnaire Tradition Brut
  • Laurent Perrier Brut
  • Piper-Heidsieck Brut
  • Charles Heidsieck Millésimé Brut 2000

IMG_1399 copy

Tapahtuma sujui hyvin rennoissa merkeissä ja aika kului liiankin    nopeasti. Kiitos kaikille osallistuneille ja nähdään taas seuraavan tastingin merkeissä viimeistään syksyllä!

P.s. Muistattehan myös laittaa kalentereihinne Wiiniklubin  vuosijuhlan, joka järjestetään 3.lokakuuta! Lisää infoa tulee sähköpostitse ja Facebookissa.