Oletko kyllästynyt katsomaan samoja naamoja samoissa vanhoissa pubeissa? Pintahiivan veljet ja sisaret johdattavat Suomen nuorisoa mallasjuomakulttuurin harvemmin esiteltyihin soittoruokaloihin. Tutustutamme teidät niin aitoturkulaisiin kulttuurikapakoihin, vaihtoehtokulttuurien salaseuroihin kuin myös malliksi muutamaan lähiötyyppiseen perusjuottolaan, joissa voit tutustua myös ulkoturkulaiseen väestönosaan.

Kyseessä on siis legendaarinen pyöräretki, jonka tarkoituksena on tutustuttaa jäsenistöämme kotikaupunkimme mallasjuomakulttuuriin. Mukaan tarvitset fillarin. Suosittelemme myös pään suojausta, sillä meno voi loppumatkasta olla rajua.

Pyöräretkellä pidetään myös yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous. Jokaisessa juottolassa käsitellään yksi kohta esityslistasta ja kokous päätetään (jos toimijat kokevat vielä olevansa oikeustoimikelpoisia) viimeisellä rastilla. Kokouksessa on mahdollisuus myös liittyä Pintahiivan ylimpään päättävään elimeen, korkea-arvoiseen Keskuskomiteaan.

Mukaan otetaan vain rajallinen määrä pyöräilijöitä, ole siis nopea ja ilmoittaudu heti osoitteeseen mikko.vaitti@tse.fi. Mukaan mahtuneille tiedotetaan yksityiskohdista ja maksuohjeista henkilökohtaisesti.

Hinnat ovat seuraavanlaiset:

– Iso Huti -ranneke 40€

– pikku huti -ranneke 35€

Molemmat rannekkeet sisältävät oluen jokaisessa kohderavitsemusliikkeessä (noin 10 kpl) ja aterian matkan varrella. Iso Huti noin 10 isoa, pikku huti noin 10 pientä, tiedättehän.

Tervetuloa!

Mallasjuomaseura Pintahiiva ry
”Jotta paneminen ei Parkilla lopu”

pyoraretki-2012