Viime perjantaina (17.02.2012) NESU järjesti patusitsit yhteistyössä Turun Seudun Ekonomien kanssa. Pitkän tauon jälkeen nyt toista kertaa järjestetyt sitsit osoittautuivat edellisvuoden tavoin erittäin toimivaksi konseptiksi, joka tarjoaa loistavan mahdollisuuden kuulla jo valmistuneiden ekonomien mielipiteitä sekä tarinoita opiskelijan arjesta vaikkapa 70-luvulla.

Sitsien aikana saimme kuulla monenlaista legendaa ja tarinaa vuosien varrelta. Luotettavan lähteen mukaan esimerkiksi Tuula Viljan kampaus ei ole muuttunut lainkaan sitten vuoden 1971. Saimme myös kuulla miten päästiin legendaariseksi Montun toisen asteen sheriffiksi, millaiseksi on myös kirjailija Reijo Mäki tunnustautunut.

Ilta oli varmasti ikimuistoinen myös puheenjohtajallemme, joka toastasi ensimmäistä kertaa sitsejä. Ida suoriutui haasteesta vähintäänkin kiitettävästi, ja vaikka itse myöhemmin väittikin viimeisen setin menneen jo hieman huuruiseksi, ei se ainakaan yleisölle näkynyt saati sitten menoa haitannut.

Sitsejä ja koko patusitsien konseptia voidaan pitää erittäin onnistuneena. Paikalle oli saapunut monia valmistuneiden ekonomien tapaamisesta innostuneita ihmisiä, jotka eivät välttämättä muuten aivan aktiivisimpia sitsaajia olisikaan. Tätä voikin pitää hyvänä merkkinä siitä, että tulevaisuudessakin NESU voi kokeilla uusia ja erilaisia ideoita rohkein mielin, luottaen jäsenistön kiinnostukseen.

Kiitos vielä kaikille osallistujille, jotka olivat tekemässä näistä varmasti yhdet vuoden mieleenpainuvimmista sitseistä.