NESU-TuKYn syksy jatkui harkkasitsien jälkeen heti lokakuun alussa pidetyillä Reverse-sitseillä. Nämä olivat syksyn ensimmäiset Parkki-sitsit ja samalla myös pupuille ihka ensimmäiset sitsit Parkin alakerrassa. Liput sitseille menivät jälleen yhdessä vilauksessa ja Parkki oli niin täynnä kuin vain oli mahdollista. Turkulaisten joukkoon saimme myös kolme rohkeaa oululaista!

Reverse-sitsit eivät kuitenkaan olleet mitkä tahansa sitsit: ne menivät nimensä mukaisesti väärässä järjestyksessä. Sitsien piilevänä tavoitteena oli, että sitsikäytäntöjä tulisi mietittyä tarkemmin, joka auttaisi etenkin pupuja tulevilla sitseillä muistamaan. Voi olla, että monessa kohtaa luotiin omia ”Tää on väärässä järjestyksessä” –sääntöjä, mutta yleisesti pienestä hämmennyksestä huolimatta sitsejä pidettiin onnistuneena! Osaksi sitsien onnistumisesta täytyy jälleen kiittää upeita toastejamme, jotka pitivät Turun toastikulttuurin tason korkealla. Tässä pieni katsaus toastishow’hun.  Kiitos kuuluu toki myös loistaville ja ahkerille sitsaajille!

Seuraavaksi jäämme odottamaan marraskuun 22. päivää, sillä tällöin on luvassa Pornositsit! Parkki ei ole ikinä ollut kuumempi, kosteampi tai seksikkäämpi. Beibet, me haluamme teitä enemmän kuin koskaan! Lisäinfoa tulossa pian.