NESU-TuKYn vuosittain järjestämä risteily lähti tänä vuonna käyntiin, kun reilu 130 ”nuorta tilintarkastajaa” valloitti Turun Viking Linen terminaalin viime keskiviikkona. Osallistujia tuli sankoin joukoin Turun lisäksi myös muista kaupungeista: Vaasasta, Helsingistä, Jyväskylästä, Oulusta, Tampereelta, Lappeenrannasta ja Tallinnasta. Lähtöselvitys sujui ongelmitta ja kaikki pääsivät laivaan.

 

Ilta aloitettiin Tax Free:n kautta, josta hankittiin niin miedot kuin vahvemmatkin juomat. Osa porukasta luotti myös buffetin antimiin, ja kävi litkimässä viinihanat tyhjiksi. Juomalaulujen tunnelmaan päästiin jo buffeessa, kun nesulaiset näyttivät kanssaillallistajille, kuinka muun muassa Internationalen ja Macarena vedetään. Illan ja yön parhaimmat bileet vietettiin kuitenkin autokannen alla piilossa muilta.

 

Kosteutuksesta huolehtimisen lisäksi risteilyllä laulettiin, tanssittiin, saunottiin ja tutustuttiin uusiin ihmisiin. Yksi nesulainen kävi tyhjentämässä myös mummojen ja pappojen himoitseman potin saatuaan viiden suoran Bingossa. Lisäksi tarina kertoo, että eräs seurueestamme joutui lähtemään tutustumaan Tukholmaan ja palaamaan Turkuun vasta seuraavalla laivalla. Pääosin matka sujui kuitenkin loistavasti.

Laivan saavuttua torstai-iltana takaisin Turkuun oli terminaalista bussikuljetus sitseille yökerho Vegasiin. Tunnelma oli melko riehakas ja sitsien jälkeen iltaa jatkettiinkin bailaamalla Vegasin tanssilattialla. Myös Pianowar-puoli oli auki. Meininkiä kuvaa hyvin pianistien kommentti, että kyseinen ilta pääsee heidän ”Parhaita opiskelijabileiden Pianowar-iltoja” –asteikolla todella korkealle.

 

Kaikin puolin tapahtuma sujui erittäin hyvin ja oli todella hauskaa – kiitos siitä kuuluu kaikille osallistujille!