M313_5.jpg

Enää kaksikymmentäkaksi päivää, ja kauan odotettu M313 on täällä. Fiilis on samanlainen kuin pienellä lapsella odottaessa joulua suklaakalenterin ensimmäinen luukku avattuna, erotuksena vain se, että piinapäiviä on kaksi vähemmän.(1) Toinen ehkä selkeämpi, joskin yhtään parempi tunnekuvaus on: “En malta pysyä housuissani.”

 

M313 sammuttaa varmasti janoisimmankin mömmöpään(2) janon, kun ääneen pääsevät markkinointitaivaan kolme kirkasta, ellei jopa kirkkainta, tähteä. Tänä vuonna puhumassa ovat: Aller Median toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä; Demos Helsingin tutkija ja toinen perustaja Roope Mokka; Hasan & Partnersin luova johtaja Eka Ruola.

 

Pohjoismaiden suurimman mediayhtiön toimitusjohtaja on luvannut antaa katsauksen sosiaaliseen yritykseen ja -johtajuuteen, minkä lisäksi Eka Ruola, aka Executive Creative Director, antaa vastauksia kysymykseen, “What’s going on?” markkinointiviestinnässä globaalilla tasolla. Teitä kaikkia varten ja tapahtuman houkuttelevuutta silmälläpitäen, jääköön Roope Mokan puheenaihe kuitenkin vielä salaisuudeksi.

 

Kuumimmat keskustelut käydään M313:ssa, joten raahaapa itsesi ja ystäväsi paikan päälle 31. maaliskuuta klo 16.15 Merca-torille.

 

käy katsomassa lisätietoja osoitteista:

 

www.m313.fi

http://www.facebook.com/event.php?eid=194696070551518.

 

Nähdään M313:ssa!

 

Lauri

tiedottaja

m-klubi

 

 

(1) Huomattakoon myös, että päiviä ei voi syödä etukäteen, kuten kalenterin pahanmakuiset suklaat.

(2) “mömmöpää” = kirjoittaja luulee olevansa hauska! Ei tarvitse välttämättä ottaa henkilökohtaisesti.