IMGP0924.JPG

m-klubi järjesti tiistai iltana 16.2 Parkin yläkerrrassa toista kertaa mainonnan yö-tapahtuman. Tämän kertaisen mainonnan yön aihiona olivat mainokset 80- ja 90-luvulta. Mainoksia oli kerääntynyt seuraamaan suuri joukko nostalgian nälkäisiä osallistujia. Onneksi kaikki halukkaat saatiin, aiemmista peloista huolimatta, mahdutettua Parkin lehtereille. Mainosten ihmettelemisen välissä esitettiin vaikeita kysymyksiä, joihin oikein vastanneet palkitiin runsaasti (lue Grandi-mehu). Erityisen vaikuttunut m-klubi oli paikalla olijoiden valveutuneisuudesta, sillä yksikään kysymys ei jäänyt vaille oikeaa vastausta.
   m-klubi kiittää kaikkia osallistujia ja toivottaa tervetulleeksi taas seuraavalle kerralle.  


m-klubi järjesti myös jo vuosia perinteenä olleen akateemisen MM-kyykkämatkan Tampereelle 13.3. Tapahtuman osallistuu vuosittain yli 700 joukkuetta ja 3 000 kilpailijaa. Matkalle on TuKY:stä perinteisesti lähtenyt vanhempia kyykkäkonkareita ja uutta polvea tänä vuonna edusti m-klubin hallitustiimi. Tämän vuoden MM-kyykkä oli aempia selvästi korkeatasoisempi, erityisesti kovalla rahalla ulkomailta hankittujen ammattipelaajien takia.
   Bussirikon ja 59 km/h matkanopeuden takia joukkueet ehtivät suorittaa riittävän nestetankkauksen ennen saapumistaan pelipaikalle. Päivän aikana pelattiin myös Boomi Ry:tä vastaan ystävyysottelu, jossa TuKY otti selkäänsä tänä vuonna niukasti tuomariäänin. Myös alkoholilla epäillään olleen vaikutusta asiaan. Päivä huipentui Boomi Ry:n Sorin klubilla ja saunalla, jossa bileet jatkuivat aamukahteen asti. m-klubi kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita ja toivottaa heidät ja muut kiinnostuneet tervetulleeksi myös ensi vuonna!

Kaikenlainen palaute tapahtumista on tervetullutta ja jopa suotavaa 🙂 
Palautetta ottaa vastaan m-klubin puheenjohtaja juho.harmaa at tse.fi

mklubi 2010.jpg

m-klubi on Turun kauppakorkeakoulun markkinoinnin ainejärjestö. m-klubi  on perustettu vuonna 1978 ja se on Turun kauppakorkeakoulun vanhin ainejärjestö. Jäseniä m-klubilla vuoden 2010 alussa oli noin 400.