m-klubi järjestää keskiviikkona 31.3 kello 16.00 Merca-torilla markkinointiseminaarin, jossa puhujina on neljä huippuammattilaista markkinoinnin alalta. Seminaarin keskustelut pyörivät ajankohtaisten aiheiden ympärillä, joihin johdatusta antavat alan johtavat persoonat.

Esitysten välissä pyrimme tarjoamaan mahdollisuudet keskustelulle ja vuorovaikutukselle. Älä siis jätä tilaisuuttasi väliin!

Aiheet tulevat hivelemään erityisesti markkinoinnin opiskelijoiden korvia, mutta paikalle kannattaa tulla pääaineesta riippumatta. Tarjolla on näkökentän laajennusta, uusia ideoita ja huippuseuraa. Tilaisuudessa julkistetaan myös M&M -lehden tilauksen voittaja.

Esitysten jälkeen on mahdollisuus jatkaa keskustelua ja seurasta nauttimista Parkilla, jossa Hartwallin sponsorointi on vahvasti ja miedosti esillä.  

Lisätietoja  tapahtumasta ja puhujista osoitteessa: http://www.m313.fi
ja facebookissa: http://www.facebook.com/event.php?eid=353537605867&index=1

Yhteistyökumppanit;

M&M

 

Nähdään Mercalla!

mklubilogo.jpg
m-klubi on Turun kauppakorkeakoulun markkinoinnin ainejärjestö. m-klubi  on perustettu vuonna 1978 ja se on Turun kauppakorkeakoulun vanhin ainejärjestö. Jäseniä m-klubilla vuoden 2010 alussa oli noin 400.