loreal_toteutunut.jpg

KKOY järjesti keskiviikkona 27.1.2009 L’Oréal vierailuennon Turun kauppakorkeakoululla. Puhujana oli L’Oréalin apteekkikosmetiikasta vastaava Minna Martikainen ja aiheena Vichy –brändin lanseerauksen haasteet Suomessa.

Ensin Minna Martikainen kertoi hieman L’Oréalista yrityksenä ja maailman kosmetiikkamarkkinoista yleisesti. Paikallaolijat olivat ilmiselvästi kiinnostuineita, sillä kysymyksiä sateli runsaasti. Lyhyen yritysesittelyn jälkeen siirryttiin keskustelemaan case-tyylisesti Vichy –brändin lanseerauksesta Suomessa.  Keskustelu oli vilkasta ja erilaisia ideoita heiteltiin rohkeasti. Aikakin uhkasi loppua kesken, mutta ammattilaisen tavoin Martikainen pysyi olennaisissa asioissa ja pysyi aikataulussa. Lopuksi Martikainen kertoi mitä L’Oréal oli oikeasti tehnyt Vichy -brändin kanssa ja miten lanseeraus oli onnistunut. Paikallaolijat saivat varmasti arvokasta ja käytännönläheistä tietoa markkinoinnista ja brändäyksestä. Muutama opiskelija kävi vielä tilaisuuden jälkeen keskustelemassa mahdollisista harjoittelupaikoista tai gradu-toimeksiannoista ja vastaanotto vaikutti oikein hyvältä.

Paikalla oli noin 40 opiskelijaa ja KKOY kiittääkin osallistuneita erittäin aktiivisesta keskustelusta ja rohkaisee muita tulemaan seuraaviin tapahtumiimme! Keväälle on suunnitelmissa muun muassa pari yritysexcua.

 

Terveisin,

KKOY:n hallitus