kylumpialaiset-julistus-net.jpg

KY-Sport järjestää 1.4.2009 vuoden hienoimman, perinteisimmän ja vanhimman tapahtuman, joka periytyy suoraan antiikin Kreikasta!

Tiedossa leikkimielistä kisailua neljän hengen joukkueissa tiukasti veren maku suussa Kylumposvuoren herruudesta taistellen. Joukkueita mahtuu mukaan hyvin rajoitettu määrä. Jokainen joukkue edustaa valitsemaansa "maata" (esim. Ruotsi, Zimbabwe tai Mars), joten miettikää tätä jo valmiiksi kun tulette ostamaan lippuja. Joukkueen yhtenäinen pukeutuminen maansa edustajina on enemmän kuin suotavaa.

Kylumposvuorelle katsomaan saa tulla ja toivotaankin saapuvaksi Kylumpialaisyleisöä! Katsominen on ilmaista ja jatkobileliputkin tullaan myymään naurettavan halpaan hintaan.

Tämä harvinainen herkku on tarjolla kerran vuodessa ja vain kyltereille!
Lipunmyynnin alkaa maanantaina 16.3.2009 klo 12 ja 14 tauoilla (Kauppakorkeakoulun aulassa). Muilta paikkakunnilta saapuvat voivat tiedustella lippuja suoraan sähköpostilla osoitteesta tommi-juhani.jokinen (ät) tse.fi
Joukkuelipun hinta: 28 euroa (7e/hlö)
Jatkobilelippu Forteen: 3 euroa

Mitä Kylumpialaiset siis oikeasti ovat?

– Leikkimielistä kisailu noin kuudessa hauskassa ja ajankohtaisessa/kylterielämään liittyvässä lajissa. Lajeina tänä vuonna mm. Veronkierto ja Pyramidihuijaus
– Kylumpialais("olympialais")henkistä ohjelmaa ennen ja jälkeen lajien, sekä niiden aikana. Luvassa mm. kisojen avajaisseremonia.
– Urheilujuoman lipittelyä ja hyvästä seurasta nauttimista.

Lippuun sisältyy ainakin:

– Päivän ohjelma
– Urheilujuomaa
– Haalarimerkki
– Jatkot+palkintojenjako Fortessa