Helan går? Skål? Samling? Kyllä, kaikkeen tähän löytyi vastaus, kun uudet puput pääsivät sitsaamisen makuun ala NESU torstaina 6.9.!

Viikko lähti käyntiin maanantain lipunmyynnillä, jossa sitsipaikat menivät kuumille kiville.  Pupujen innokkuuden vuoksi lipunmyynnin jälkeen saattoi vain toivoa, että Monttuun mahtuisi vielä enemmän pöytiä. Vähitellen päivien kuluessa sitsijännä kasvoi ja vihdoin koitti odotettu torstai! Yhdessä loistavien nakkien kanssa laitoimme Montun sitsikuntoon: pöydät paikoilleen, plasukartat esille, haalarimerkit, juomat ja ruuat pöytiin.

Tunnelma sitsien aikana oli päätä huimaavaa. Turun kuuluisa toastikulttuuri osoitti jälleen kyntensä, mainittakoon tässä upeat toastishowt. Vanhat ja ulkkarit näyttivät esimerkilliseen tapaan, miten sitsataan, ja puput eivät jääneet kylmäksi. Voi vain arvata, kuinka paljon lähtee ääntä yli 200 sitsaajasta Kulta Lapista–laulun aikana, kun pöydät huutavat kilpaa toistensa kanssa.

Sitsien jälkeen ilta jatkui yökerho Monkeyssa. Sillä välin Monttu saatettiin takaisin ruokalakuntoon seuraavaa päivää varten tämän kaikille niin maagisen illan jälkeen.

Erityiskiitos mahtaville vuoden 2012 pupuille!

Ps. NESUn syksy jatkuu 3.10. Reverse-sitseillä ja 10.10. Statussitseillä! Pysy myös menossa mukana ja osallistu NESUn avoimiin kokouksiin parittomien viikkojen tiistaisin klo 16!