bret_michaels.jpg

Mainonnan yössä jätettiin etiketin mukaisesti sukset narikkaan.

Tapahtuman teemana oli urheilu, mutta ikävä kyllä, joku oli unohtanut kertoa sen illan hostille, joka oli pukeutunut Rokkarille morsian tähdeksi Bret Michaeliksi (kyllä, Rokkarille morsian on Bretin suurin meriitti). Mainoksia oli saapunut seuraamaan kansaa sankoin joukoin, mutta onneksi paloturvallisuusasetuksia ei ainakaan tällä kertaa rikottu.

Tämän kertainen mainonnan yö oli täynnä suuria tunteita, paatosta ja hyperbolaa. Illan parhaista kommenteista jaettiin Gainomaxeja kun taas tuppisuut saivat tyytyä banaaneihin ja Hartsporttiin. Lisäksi kaksi teräväkielisintä vierasta palkittiin Niken lahjakorteilla. Kiitos, Nikke. Myös Heinin hieno Cheerleader-asu ansaitsee erityismaininnan ja pelonsekaista kunnioitusta. 

m-klubin neljättä kertaa järjestetyssä mainonnan yössä ei vältytty myöskään mokailulta. Osa videoista oli niin hyvälaatuisia (?!), että m-klubin uskollinen kannettava ei niitä kyennyt pyörittämään. Mutta huoli poies: pois jääneet videot löytyvät m-klubin facebook ryhmästä. Osoitekin on vanha tuttu: http://www.facebook.com/#!/mklubi?ref=ts

Ilta sujui ilman suurempia loukkaantumisia, mikä viittaa siihen, että jatkoa seuraa nokkelasti nimetyn ”mainonnan yö vol.5” muodossa. Stay tuned.

ps. illan intensiivisen tunnelman voi uudelleen kokea osoitteessa: http://www.youtube.com/watch?v=ETZ125ZqrEw

mklubilogo.jpg
m-klubi on Turun kauppakorkeakoulun markkinoinnin ainejärjestö. m-klubi  on perustettu vuonna 1978 ja se on Turun kauppakorkeakoulun vanhin ainejärjestö. Jäseniä m-klubilla vuoden 2010 alussa oli noin 400.