TuKY Vuosijuhlat

Vuosijuhlatiimi 2012 haussa nyt!

Vuosijuhlat ovat Turun KY:n vuoden huipentuma. Lokakuun lopulla kylterit pukeutuvat taas parhaimpiinsa ja kokoontuvat kristallikruunujen loisteeseen juhlistamaan perinteikästä yhdistystämme ja sen loisteliasta 62-vuotista taivalta.

Vuosijuhlatiimi vastaa TuKYn Emännän ja Isännän johdolla vuosijuhlien suunnittelusta ja toteutuksesta. Mikäli sinulla on visionäärisiä ideoita TuKYn vuosijuhlien suhteen tai kokemusta loisteliaiden tapahtumien järjestämisestä, on tämä haaste ehdottomasti sinua varten!

Vuosijuhlat koostuvat useammasta osa-alueesta, ja jokaiselle löytyy varmasti omia vahvuuksia vastaava tehtävä. Tärkeässä osassa ovat myös Turun KY:n perinteet ja niiden vaaliminen sekä tietysti uuden luominen. Mahdollisuuksia riittää lähes loputtomiin. Tänä vuonna vuosijuhlatiimi vastaa emännän ja isännän johdolla myös 24.-26.5.2012 järjestettävän Turun kauppakorkeakoulun maisteripromootion airuiden organisoinnista sekä tapahtuman silliksen järjestämisestä. Airuet on tarkoitus rekrytoida lähempänä tapahtumaa, ja promootion sillis on huomattavasti TuKYn sillistä pienimuotoisempi projekti. Maisteripromootion valmistelut pyritään hoitamaan koko vuosijuhlatiimin yhteisvoimin.

Etsimme vastuuntuntoisia, yhteistyökykyisiä, omatoimisia ja erityisen innovatiivisia TuKYläisiä, jotka eivät pelkää haasteita! Tiimiin valitaan noin 7 henkilöä. Vastuualueet jakautuvat seuraavasti:

  • Cocktail-tilaisuus
  • Pääjuhla
  • Jatkot
  • Sillis
  • Controller
  • Viestintä/PR


Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa Emännälle ja Isännälle perjantaihin 17.2.2012 mennessä osoitteeseen vuosijuhlat@tuky.fi. Hakemuksia toivotaan niin uusilta kuin vanhoiltakin TuKYläisiltä. Ilmoitathan hakemuksessasi itseäsi kiinnostavat vastuualueet. Kokemus tapahtumien järjestämisestä katsotaan eduksi.

Lisätietoja voi tiedustella Isännältä ja Emännältä.

Tommi-Juhani Jokinen                Maisa Hurskainen
tommi-juhani.jokinen@tse.fi    maisa.hurskainen@tse.fi
p. 044 557 1551                              p. 045 7840 4430