Turun KY:n hallitus on kokouksessaan 18.2.2013 valinnut emännän ja isännän rinnalle vuoden 2013 vuosijuhlatiimin.

Isäntäpari:


Salli Laakio – Emäntä

Salli LaakioOlen temperamenttinen, 21-vuotias punapää suoraan Suomen Turusta. Puuttuvan sieluni korvaan monien äitihahmona hääräämällä sekä kaikkien ystävieni elämään puuttumalla. Olen myös mm. tanssin ja musiikin saralla ansioitunut moniosaaja, joka harrastaa myös ruokaa ja nukkumista. Lisäksi rakastan tunnetta siitä, että minua tarvitaan. Emännän pestin otan innokkaana, mutta myös nöyränä vastaan. Varauksetta voin kuitenkin sanoa luottavani tiimiimme täysin ja uskovani meidän pystyvän järjestämään kaikkien odotukset ylittävät, loisteliaat, fantastiset, upeat, timanttiset eli siis ylimaallisen upeat vuosijuhlat!

Otto Sillanpää – Isäntä

Otto SillanpääOlen 25-vuotias Savon lahja suomalaiselle verosuunnittelulle. Urheilu on aina ollut tärkeä osa elämääni, ja huippu-urheilijan uran kariutumisen aiheuttamaa pettymystä kompensoinkin omistamallani Turun suurimmalla juoksutrikookokoelmalla. Legendaarisen huonon suuntavaistoni ja jonkinlaisen muun mielenvian vuoksi vietän suuren osan vapaa-aikaani kaupunkimme lenkkipoluilla. Isännän pesti on suuri kunnia, jonka otan intoa täynnä vastaan. Samalla innolla minä ja Salli lähdemme myös upean tiimimme kanssa järjestämään tulevan syksyn vuosijuhlista ikimuistoista ja tajunnan räjäyttävää spektaakkelia.

 

Vuosijuhlatiimi:


Emmi Kauppinen – CocktailvastaavaEmmi Kauppinen

Olen Emmi, ihana, kaunis ja äärimmäisen älykäs. Kirpeä kuin caipiroska, tuju kuin tequila ja raikas kuin rommicola. Päivisin olen matikkaguru ja iltaisin discojen kuningatar. Luovuus kukoistaa ja elämä hymyilee. #yolo

 

 

Jaakko Kari – PääjuhlavastaavaJaakko Kari

Talvihorroksestaan juuri herännyt Keravan lahja Suomen Turulle, tai ainakin toinen niistä. Tämä 23-vuotias herrasmies on atleettisuuden ruumiillistuma ja ennustuksien mukaan turkulaisen höntsäfudiksen vapahtaja. Joutui myös erikseen ottamaan uuden edustuskelpoisen kuvan, sillä tiukan kriteerin: ”se että ootte hereillä siinä kuvassa riittänee!” täyttävää kuvaa ei yksinkertaisesti löytynyt.

 

Laura Haakana – JatkovastaavaLaura Haakana

22-vuotias toisen vuosikurssin touhukas säheltäjä Espoosta, eniten paras ruoanlaittaja ja leipuri. Vuoden 2012 Ulkkis-pj on vannoutunut moviegeek ja yllytyshullu sekä saa virtaa puujalkahuumorista ja kiusallisista tilanteista. Ei aio koskaan kasvaa kokonaan aikuiseksi. Rakastaa halailua, ihmisten kestittämistä, herkullisia punaviinejä sekä yöllisiä kävelyjä Aurajoenrannassa.

 

Pauliina Hartikainen – SillisvastaavaPauliina Hartikainen

Olen Pauliina, ensimmäisen vuosikurssin piukea pakkaus, joka ei jätä ketään kylmäksi. Elämässäni haasteet ovat aina uusia mahdollisuuksia ja tavoitteinani vuorten huiput, en ole se rannalle jäävä ruikuttaja. Rakastan elämää ja ihmisiä sellaisena kuin ne ovat (jos ei muuten, juon ne kauniiksi). Kiteyttääkseni itseni elementtiin olisin tuli, olotilaan olisin hiprakka, ilmiöön olisin polttavan aurinkoinen kesäpäivä. Elämäni on yhtä ilotulitusta.

 

Liisa Välkkynen – SillisvastaavaLiisa Välkkynen

Olen Liisa ja kauppiksessa toista vuosikurssia, vaikkakin henkisesti ikuinen Peter Pan. Sinänsä siis ehkä ihan sopivaa, että uuden vujutiimin toisena sillisvastaavana pääsen toteuttamaan kaikkia hullujakin ideoita. Tällä hetkellä olen speeppisen TuKY-Speksin apulaistuottaja. Olen sosiaalinen Duracell-pupu, joka puhuu kuulemma niin vauhdilla, että kannattaisi harkita räppärin uraa.

 

Oskari Saloviita – ControllerOskari Saloviita

23-vuotias Varsinais-Suomen ”kaunis mieli”, urheilullinen ylivertaisuus ja kaikkien äitien unelmavävy. Merlinin tasoinen Excel-velho, Turun virallisen kustannuslaskijan Tuula Viljan manttelinperijä sekä upseeri ja herrasmies.

 

 

Pauliina Karumaa – Viestintä & PRPauliina Karumaa

Ensimmäisen vuosikurssin pupu, muutama vuosi sitten etelän lämmöstä turkulaistunut do it yourself- puuhastelija. Kaikesta kauniista ja esteettisestä innostuva perfektionisti, joka ei osaa jättää hommia puolitiehen – puoliksi tehty, ei ole ollenkaan tehty. Vuoden tavoitteena opetella stressaamaan kouluhommista vähän enemmän. Intohimoina espanjalaiset elokuvat, spinning tunnilla hikoilu ja kämppiksen likaisten tiskien vainoaminen.

 

Onnea valituille!