Uusi vuosi ja uudet nettisivut

Uuden lukukauden käynnistyessä TuKY on saanut uudet nettisivut. Tavoitteena uusilla sivuilla oli saada lisää käytettävyyttä varsinkin etusivulle, uudistaa ulkoasun ilmettä, helpottaa päivittämistä ja esitellä myös kaikki jaostot ja toimijaryhmät paremmin. Kehitystyö jatkuu edelleen Viestintäjaoston voimin, ja toimijaryhmien saadessa tunnuksensa pääsevät myös toimijaryhmäblogit kunnolla käyntiin.

Palautetta uusista sivuista voit lähettää suoraan sähköpostitse ky-viestinta@tse.fi, tai kommentoida alle.

Tiedottajille oma koulutus

Lähtölaukauksen toimijaryhmäblogit saavat maanantain 23.1. jälkeen, jolloin järjestetään tämän kevään tiedottajakoulutus. Tuolloin kaikki TuKYn toimijaryhmät saavat tunnukset ja käyttöohjeistuksen uusille nettisivuille – johan niitä on kyseltykin! Tiedottajakoulutuksessa nettisivuohjeistuksen lisäksi käydään läpi mm. tapahtumien mainostaminen ja muu tiedottaminen TuKYn kanavissa, mikä avaa toimareiden uusille hallituksille monta mahdollisuutta – kunhan vain pelisäännöt on kunnossa. Kutsu koulutukseen on lähtenyt tänään sähköpostitse tiedottajille (jos olet tiedottaja, etkä ole saanut kutsua, ota yhteyttä).

KYlenteri 2012

Jollet vielä ole noutanut omaasi, KY-Dealingin toimittama KYlenteri 2012 on edelleen haettavissa Wanhasta Narikasta. Jäsenille vuosikalenteri on maksuton, ja sen takasivuilta löytyy esimerkiksi vuosikurssien yhteystiedot (uusinta, syksyn 2011 pupulaumaa lukuunottamatta). Kun katsot tarkkaan, voit löytää KYlenterin sivuilta myös perinteisesti monta tuttua kasvoa!