Syksy on jälleen lähtenyt käyntiin vauhdikkaasti. Valitettavasti toisilla liiankin vauhdikkaasti.

Olemme saaneet ravintola Proffan Kellarin henkilökunnalta toistuvia ilmoituksia eräiden jäsentemme huonosta käytöksestä ravintolatiloissa. Tapahtumat ovat usein ajoittuneet Parkkitapahtumien jälkeisiin ajankohtiin.

Ei liene yllätys kenellekään, että Proffan Kellari on tärkeä kohtaamispaikka opiskelijoille. Turun KY:lla on jo vuosia ollut erittäin lämpimät suhteet ravintolan ja sen henkilökunnan kanssa. Haluamme, että yhteistyö pelaa ja ravintolan palveluista päästään nauttimaan jatkossakin.

Henkilökunnan ja Turun KY:n hallituksen mitta on täysi. Siksi olemme antaneet selkeän ohjeistuksen vastaavanlaisten tilanteiden varalle. Jos huono käytös ravintolassa jatkuu joidenkin jäsentemme toimesta edelleen, ravintola ottaa näiden henkilöiden tiedot ylös ja välittää tiedon myös Turun KY:n hallitukselle. Tämä johtaa suoraan porttikieltoon sekä ravintolaan että kaikkiin Turun KY:n Parkki- ja Monttutapahtumiin erikseen määritellyksi ajaksi.

On ikävä, että asiaan joudutaan puuttumaan näin vain muutamien yksilöiden takia.

Hauskaa saa toki pitää, mutta käytöstavat tulee säilyttää. On hyvä muistaa, että edustatte itsenne lisäksi myös meitä kyltereitä.

 

Yhteistyöterveisin,

 

Turun KY:n hallitus