TuKY suosittelee hakemaan TYYn valiokuntiin! Saat arvokasta kokemusta ja kontakteja.

Turun yliopiston ylioppilaskunnassa on seitsemän erilaista valiokuntaa, jotka toimivat yhdyssiteenä opiskelijoiden ja TYYn toimiston väen välillä.Valiokuntien tehtävänä on muiden tehtäviensä lisäksi päättää TYYn edustajiston ja hallituksen sille uskomista asioista
Ylioppilaskunnan edustajisto valitsee valiokuntaan kalenterivuodeksi kerrallaan puheenjohtajan ja 6–10 muuta jäsentä. Hallitus voi valintatoimikunnan esityksestä täydentää valiokuntaa uusilla jäsenillä vuoden mittaan.

Valiokuntien syksyn täydennyshaku on nyt avattu, joten hae rohkeasti mukaan valiokuntatoimintaan! Valiokuntiin voi hakea kuka tahansa TYYn jäsen.

Valiokuntatoiminnassa saat
– hyvää järjestötoiminta- ja työkokemusta
– tilaisuuden tavata uusia ihmisiä
– mahdollisuuden tutustut paremmin ylioppilaskunnan toimintaan
– työskennellä mielenkiintoisten projektien parissa
– olla mukana tekemässä parempaa maailmaa!

TYYn valiokuntia ovat alayhdistys-, edunvalvonta-, kehitysyhteistyö-, kansainvälisten asioiden, kulttuuri-, ravintola- ja ympäristövaliokunta. Lisätietoa valiokunnista saat täältä: http://www.tyy.fi/ylioppilaskunta/valiokunnat

Hakuaika valiokuntiin on 1.9.-12.9.2011 klo 12.00 saakka. Valinnat tehdään TYYn hallituksen kokouksessa torstaina 15.9. klo 9.00. Valiokuntiin haetaan täyttämällä sähköinen kaavake osoitteessa: www.tyy.fi/valiokuntahaku.