Tervetuloa juhlimaan Turun KY:n 62-vuotista taivalta!

 

Vuosijuhlien liput myydään keskiviikkona 19.9. kello 8.00 alkaen Mercatorilla. Kauppakorkeakoulun ovet aukeavat kello 7.30.

Liput maksavat 85 € TuKY ry:n jäsenille, 95 € muille opiskelijoille ja 105 € ei-opiskelijoille. Lippuja myydään ensisijaisesti vain TuKY ry:n jäsenille ja näiden aveceille.

Todistathan sekä omasi, että parisi mahdollisen opiskelijastatuksen mukana olevalla opiskelijakortilla.

Lippuja ei myydä ensimmäisen vuoden opiskelijoille.

Lipunmyynnin yhteydessä ilmoitetaan menuvalinta, erikoisruokavaliot, osallistuminen sillikselle sekä mahdolliset plaseeraustoiveet.

Hinta sisältää juhlaillallisen 19.10.2012 VPK:n talolla, Montun jatkot, Parkin jatkojenjatkot sekä legendaarisen silliaamiaisen paikassa X. Lippuja voi ostaa korkeintaan 2 kpl/henkilö. Jos tulet jonottamaan ennen kuin kauppakorkeakoulun ovet avautuvat, jonotathan pääovella. Maksuvälineeksi kelpaa vain käteinen – varaa mukaan tasaraha. Huomaa, että vuosijuhlalipuilla ei ole palautusoikeutta.

 

Vuosijuhlaliput omalle seurueelleen voi varmistaa myös vuosijuhlalippuhuutokaupasta, ohjeet huutokauppaan vuosijuhlien internetsivuilla ”Liput”-osiossa. Huutokauppa sulkeutuu 16.9.2012 kello 23.59.

 

Lipunmyynnin yhteydessä myydään myös juomalippuja VPK:n talolle ja Montun jatkoille. Lipun hinta on 5 €/2kpl. Huomioi, että Montun baari ei ole avoinna. Sama juomalippu käy sekä VPK:n talolla (drinkki) että Montussa (drinkki, olut, siideri tai lonkero).

Vuosijuhlien nettisivut ovat auenneet osoitteessa www.tuky.fi/vuosijuhlat. Sieltä löydät niin menuvaihtoehdot, vuosijuhlalippuhuutokaupan kuin muutakin hyödyllistä vuosijuhliin liittyvää informaatiota.

 

Vuosijuhlaterveisin,

Maisa Hurskainen         Tommi-Juhani Jokinen
Emäntä                              Isäntä