11136215_853015388103337_4138672986107103877_o

Se on täällä taas, nimittäin Turun KY:n vappu! Tänä vuonna räjäytämme taas pankin yhdeksän päivän putkella tapahtumia, joiden joukosta löytyy varmasti jokaiselle jotakin!

Lipunmyynti Bussikänneille, Vappusitseille, Comedy Nightiin ja Sikawappuun hoituu tänä vuonna kokonaan Lyytissä, ja lipunmyynti löytyy osoitteesta lyyti.in/tukyvappu2015. Lipunmyynti alkaa 9.4. klo 12! Valitset vain tapahtumat joihin haluat osallistua ja maksat kaikki kätevästi samalla kertaa!

Game Day, Kuntalaisbailut, Zen Day ja Vappupiknik ovat pääsymaksuttomia tapahtumia, joihin ei tarvise erikseen ilmoittautua. Lisäksi Amazing Racen ilmoittautuminen tulee erikseen käytännön syistä ensi viikolla, sillä kyseessä on Lexin, TuKYn ja TLKS:n yhteinen tapahtuma.

Alla vielä jokaisen tapahtuman yksityiskohtaisempi esittely ja linkki kuhunkin Facebook-tapahtumaan.

Bussikännit

Ulkkis ja Merkantila Klubben starttaavat vappuviikon tarjoamalla jokaiselle kylterille mahdollisuuden päästä mystiselle luokkaretkelle ruotsinkielisten kollegoidemme kanssa. Illan aikana kierrämme busseilla ympäri baareja ja pubeja Turussa ja sen lähialueilla. Näitä kapakoita et taatusti ole vielä opiskelijabileissä ehtinyt korkata! Illan teemana on siis luokkaretki. Lähtö elämäsi lapsekkaimmalle ajelulle tapahtuu Turun Kauppakorkeakoulun edestä klo 16:00. Jotta tämä ainutlaatuinen ilta saisi arvoisensa lopun, vietetään jatkot The Monkeyssä.

Missä: Lounais-Suomi
Milloin: 23.4.2015
Mitä maksaa: 12e
Mitä päälle: Luokkaretki+haalarit

Huom! Samana päivänä on myös perinteinen Renaissance-klubi Blankossa.

Sairaan nopeet ja värikkäät vappusitsit

Aikoinaan puhuttiin kengännauhoista, mutta nyt puhutaan vapusta.  Tänä vuonna TuKYn vappusitsit ovat osa myös NESU:n virallista Vappurundia, eli huikea meno on taattu myös ulkkareiden puolesta. Nyt saa laulaa, krebaa ja elää sitä opiskelijaelämän parasta aikaa. Vihdoin se tulee. VAPPU! Mainitsinhan sen jo? Jos kuvittelit ettei vappu voisi olla enää värikkäämpi, niin luulit väärin. NESU-TuKY will prove you wrong.

Missä: Monttu
Milloin: 24.4. kello 19.00
Mitä maksaa: 14€
Mitä päälle: Sairaan nopee ja värikäs + haalarit
Jatkot: Parkilla

Game Day

KY-Sport tarjoaa vappuviikolle yhden päivän aikana hieman muusta ohjelmasta poikkeavaa aktiviteettia. Ohjelmassa on sopivan leikkimielistä skabailua, ei siis mitään kulmat kurtussa -meininkiä, sekä vappuviikolle kuuluvaa chillailua. Lajeina on mm. ”Volley Pong”, Sportin oma versio tämän hetken ehkä suosituimmaista opiskelija-aktiviteetista eli beer pongista sekä muita perinteisiä chillailulajeja mölkystä lähtien Sportin omalla twistillä.

Parkin alakerran screeniltä näytetään joko jääkiekon Liigan 7. finaali tai jotain muuta sporttia, jos finaalisarja katkeaa jo aiemmin. Lisäksi tarjolla on safkaa skabojen uuvuttamille tai muuten vain vappuviikosta nauttiville, unohtamatta hyvää musiikkia sekä Parkin pihassa lämpiävää paljua.

Missä: Parkki
Milloin: Lauantaina 25.4.
Mitä maksaa: Ilmainen

Amazing Race Turku

Vapun kunniaksi Turkuun vyöryää Hollywoodin kukkuloilta isojen pelien meininkiä! TuKY, LEX ja TLKS järjestävät 26.4 Amazing Race Turku –kilpailun, missä maltti ei todellakaan ole valtti! Poikkitieteellisyyden nimeen, ilmoittautuminen tapahtuu pareittain kaverin kanssa ja joukkueet muodostetaan sotkemalla parit yhteen tiedekunnittain. Saat tukea ja turvaa kollegastasi, mutta tiimiin liittyy vieraita pelureita; yhdistättekö voimat eduksenne vai menevätkö sukset ristiin jo heti kättelyssä?

Kilpailu sopii kaikille kuntoon ja voitonjanoon katsomatta. Ilmoittautumisen yhteydessä voit määrittää osallistutko kilpailuun verenmaku suussa vai sunnuntaikävelyn merkeissä, jolloin joukkueet saadaan muodostettua saman aatteen edustajilla. Amazing Race Turku on kilpailu opiskelijoille, joka perustuu alkuperäiseen televisiosarjaan. Kisan tarkoituksena on suunnistaa rasteja pitkin maaliin. Rastin suoritettuaan, ryhmä saa vihjeen seuraavan rastin sijainnista. Suuntavaisto kannattaa siis teroittaa äärimmilleen!

Mitä: Amazing Race – Turku
Missä: Turku
Milloin: 26.4.
Hinta: 15€ / pari

Kuntalaisbailut

Kuntalaisbailut ovat perinteikkäät bileet joissa pääset juhlimaan aidon kuntalaishengen vallitessa Parkilla! Jokainen Turun KY:n jäsen ja alumni on tervetullut juhlimaan verrattoman ylioppilaskuntahengen siivittämänä Parkilla maanantaina 27.4. Ja mikä parasta – bailut ovat Turun KY:n jäsenille täysin ilmaiset.
Jokaisella bailuihin osallistuvalla on mahdollisuus haastaa Turun KY:n hallitus täysin vapaavalintaiseen lajiin, joten käytä mielikuvitustasi ja ota ilo irti vapun hulinoista tarttumalla tähän mahdollisuuteen.

Meillä on tunnelmaa – meillä on värivalot!

Mitä: Kuntalaisbailut
Missä: Parkilla
Milloin: Maanantaina 27.4.
Mitä maksaa: Ei mitään!

Zen Day

Heräsit sitten uuteen aamuun virkeänä kuin kevätlintu tai kärsit astetta mojovammasta päänsärystä ja tukalasta olosta kuntiksien jäljiltä on paikkasi Parkilla EVAn järjestämässä Zen-Dayssa. EVAn Zen-day on vappuviikon voimaannuttavin, vaivattomin ja rentouttavin tapahtuma. Tästä tapahtumasta ei ruokaa ja rentoilua puutu, ja mikä parasta, ei täällä tarvitse tehdä mitään muuta kuin nauttia olostaan ja pitää hauskaa mukavassa seurassa. ZERO EFFORT NEEDED.

Mitä? Zen-Day
Missä? Parkin alakerrassa
Milloin? Tiistai 28.4.
Mitä maksaa? 0€

Comedy Night

Tällä kertaa viihdettä tarjoavat muutkin kuin Bar Montun baarimikot, kun suosittu stand up -koomikko Niko Kivelä saapuu Turkuun heittämään keikkansa ihan vain meille, ja vieläpä meidän omassa Montussa! Ennen Kivelän esitystä yleisön nauruhermoja lämmittelevät omat improvisaation ammattilaisemme, tämän vuoden TuKY-Speksistä Primakonnastakin tutut lahjakkaat speksinäyttelijät. Janokaan ei varmasti pääse yllättämään, sillä Bar Monttu tarjoilee huurteisia virvokkeitaan koko tapahtuman ajan.

Mitä? Niko Kivelän stand up -show
Missä? Montussa
Milloin? 29.4. klo 18.30 alkaen
Mitä maksaa? Vain 12€!
Miksi? Taatut naurut, huhuhhahhaa

Sikawappu

Sikawappu vaalii perinteitä ja tämä hiottu timantti tarjoaa tänäkin juhlavuonna kansalle sellaiset bileet, joista tekeminen ei lopu kesken! Mukana on perinteisesti palju, sauna, ruokaa, livemusiikkia, pari yllätystä ja mahtavat ulkoilmafestarit. Parkilta juhlat siirtyvät kello 22 Monttuun. Pilkkukaan ei juhlimista haittaa, sillä yhden jälkeen tämä fiesta palaa Parkille, missä tanner tärisee ja jossa vappuaan voi jatkaa auringonnousuun.

Mitä maksaa: 8e
Missä: Parkki + Monttu + Parkki
Milloin: 30.4.2013 klo 17:00 Parkilla & klo 22:00 Montussa & 1.00 Parkilla

Vappupäivän piknik

Liity seuraamme Vartsikan vappupäivän piknikille nauttimaan kevätpäivästä ja hyvästä seurasta sekä parantelemaan oloa Sikawapun jäljiltä! Kylterit kokoontuvat sinisen TuKY-teltan luokse parhaalle paikalle kello 11 alkaen. Tarjolla on pientä piknik-naposteltavaa, ja paikanpäältä löytyvä grilli mahdollistaa omien eväiden valmistuksen. TYYn puolesta on luvassa myös musiikkia festarityyliin. Nähdään Vartsikalla!

Missä? Vartiovuorenmäki, TuKY-teltta
Milloin? 1.5. klo 11->
Mitä maksaa? Ei mitään!

 

Ei voi muuta sanoa kuin:

#oispavappu #tukyvappu15

Terveisin, 

Turun KY:n hallitus ja jaostot