Turun kauppakorkeakoulu järjestää tohtori- ja maisteripromootion keväällä. Kyseessä on harvinaislaatuinen tilaisuus sillä tuleva promootio on Turun kauppakorkeakoulun kuudes tohtoripromootio, neljäs maisteripromootio ja samalla historiansa ensimmäinen yhteinen tohtori- ja maisteripromootio.

Tohtori- ja maisteripromootion aikataulu:

torstaina 12.5. Miekanhiojaiset / Lehvänsitojaiset Turun kaupungintalolla (klo 18) (+ promootiotilaisuuden harjoitukset klo 14-16)

perjantaina 13.5. Promootioakti, kulkue sekä iltajuhla

Airuiden tehtäviä ovat mm. lipunkantajana toimiminen, miekan hiomisessa ja promootioaktissa avustaminen, promootiokulkueeseen osallistuminen, sekä iltajuhlan kunniatehtävissä avustaminen.

Palkkioksi kaikille airuiksi osallistuville on luvassa kauppakorkeakoulun kustantama perinteinen hulppea kiitoskaronkka, jossa ruoka ja juoma eivät varmasti pääse loppumaan!

Airueksi on mahdollista tulla, vaikka ei pystyisikään osallistumaan kaikkiin tapahtumiin. Voit toimia airuena vain yhtenä päivänä! Minkäänlaista aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei vaadita eikä edellytetä, vaan kaikki saavat asianmukaisen perehdytyksen tehtäviin. Perehdytystilaisuus pidetään viikon 19 alussa. Lisätietoja promootiosta löytyy nettisivuilta.
Airueksi voi ilmoittautua kirjoittamalla nimensä oheiseen Google Sheetsiin haluamansa pestin kohdalle. Alla linkki tiedostoon:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-BcSCE2vFfSl6FTDeRJSR-4xEj7thqk5bDOGvDo-I0o/edit

Kerää siis kaveriporukkasi kokoon ja ilmoittautukaan mahdollisimman nopeasti promootio-airueksi! Ilmoittautumiset menevät nopeat syövät hitaat-periaatteella sen mukaan, kuka ehtii laittamaan nimensä listaan. Jos haluaisit kovasti mukaan mutta et tiedä, mihin pestiin ilmoittautuisit, ota ihmeessä yhteyttä allekirjoittaneeseen.

 

Terveisin,

Maria Tyynelä
Toiminnanjohtaja

PS. Aikaisempina vuosina promootioairueena toimimisesta sanottua:

”Ai mitkä fiilikset jäi promootion airuthommista? Vähän seisoskelua ja edustavana olemista, mut lähinnä vaan siistiä seurata sivusta, kun pitkän akateemisen uran tehneet tyypit saa juhlia saavutuksiaan. Hyvä fiilis olla mahdollistamassa tämmöstä ja toivottavasti, sitten kun ite valmistuu näitä edelleen järjestetään ja saa olla juhlimassakin. Kiitoskaronkka oli kyllä suhteellisen överi. Blankosta kunnon mätöt koko porukalle ja keittoa sen verran, että proffatkin nukahtelee Parkille. ”
– Mies, 4. vsk