Turun kauppakorkeakoulun maisterisormus ja diploma luovutettiin ensimmäisen kerran akateemisen arvon merkkeinä 11 kauppatieteiden kandidaatille juhlallisessa maisteripromootiossa vuonna 1960. Nyt järjestettävä maisteripromootio on korkeakoulumme yli 60-vuotisen historian kolmas, joten kyseessä on erittäin harvinaislaatuinen tilaisuus, johon on kutsuttu kaikki tavoitetut kauppakorkeakoulustamme valmistuneet maisterit.
 

Maisteripromootion aikataulu:
24.5. promootioaktin harjoitukset ja lehvänsitojaiset
25.5. promootioakti, kulkue sekä iltajuhla
26.5. akateeminen silliaamiainen
 

Airuiden tehtäviin kuuluvat lipunkantajana toimiminen, kunniavartiossa ja kulkueessa sekä akateemisella silliaamiaisella avustaminen. Minkäänlaista aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei vaadita eikä edellytetä, vaan kaikki saavat asianmukaisen perehdytyksen tehtäviin. Airueksi on mahdollista tulla, vaikka ei pystyisikään osallistumaan kaikkiin tapahtumiin. Voit esim. toimia airuena vain yhtenä päivänä!
 

Palkkioksi kaikille airuiksi osallistuville on luvassa kauppakorkeakoulun kustantama hulppea kiitoskaronkka, jossa ruoka ja juoma eivät varmasti pääse loppumaan!
 

Lisätietoja tapahtumasta ja tehtävistä allekirjoittaneelta sähköpostilla tai maisteripromootion nettisivuilta www.tse.fi/FI/yksikot/muut/Maisteripromootio2012/
 

Ilmoita osallistumisestasi 11.5. mennessä osoitteeseen tommi-juhani.jokinen@tse.fi.
 

Terveisin,

Tommi-Juhani Jokinen Maisa Hurskainen
TuKYn Isäntä TuKYn Emäntä

 

PS.
Vuoden 2010 promootion airuiden kommentteja:

”Enpä olisi uskonut, että jo tässä vaiheessa opiskeluja pääsee vaihtamaan ylioppilaslakin tohtorinhattuun ja miekkaan. Promootioillallisen jatkot tohtorien kanssa oli mahtava kokemus ja oli hienoa huomata, että tohtoritkin ovat ihmisiä siinä missä mekin ja osaavat pitää hauskaa. Kuinka moni saa tutustua Euroopan investointipankissa työskentelevään kauppatieteiden tohtoriin samoissa bileissä, kun tämä herra hukkaa miekkansa Börssin syövereihin kesken illan? Se mun päässä ollut hattu sentään palautui omistajalleen jo jatkoilla..”
– Nainen, 2. vsk

”Ai mitkä fiilikset jäi promootion airuthommista? Vähän seisoskelua ja edustavana olemista, mut lähinnä vaan siistiä seurata sivusta, kun pitkän akateemisen uran tehneet tyypit saa juhlia saavutuksiaan. Hyvä fiilis olla mahdollistamassa tämmöstä ja toivottavasti, sitten kun ite valmistuu näitä edelleen järjestetään ja saa olla juhlimassakin. Kiitoskaronkka oli kyllä suhteellisen överi. Blankosta kunnon mätöt koko porukalle ja keittoa sen verran, että proffatkin nukahtelee Parkille. :D”
– Mies, 4. vsk