Turun KY:n taloussihteeriksi Mikko Artiola

TuKY:n taloussihteeriksi 1.1.2009 alkaen on valittu laskentatoimen pääaineopiskelija Mikko Artiola. Artiola on aloittanut opintonsa Turun kauppakorkeakoulussa vuonna 2006 ja viettänyt ensimmäisen opiskeluvuoden jälkeen välivuoden armeijassa.

Taloussihteerin toimenkuvaan kuuluu leijonanosa ylioppilaskunnan talousasioiden käytännön tehtävistä. Tämä tarkoittaa mm. kirjanpidon, palkanlaskennan, budjetoinnin, viranomaisilmoitusten, välitilinpäätöksen ja tilinpäätöksen laatimista. Lisäksi taloussihteeri kouluttaa ylioppilaskunnan toimijoita talousasioissa sekä osallistuu TuKY:n yritys- ja liiketoimintasuunnitteluun ja seuraa ylioppilaskunnan sijoituksia.


Terhi Peltosesta TuKY:n koposihteeri

TuKY:n korkeakoulupoliittiseksi sihteeriksi 1.1.2009 alkaen on valittu tradenomi, kasvatustieteen ylioppilas Terhi Peltonen. Peltosella on työhön liittyvää kokemusta muun muassa keväällä 2008 suoritetusta työharjoittelusta Turun yliopiston rehtorinviraston Kehittämisen ja suunnittelun yksiköstä, jossa hän on päässyt perehtymään yliopiston hallintoon, Turun yliopiston ja Turun kauppakorkeakoulun konsortiohankkeeseen ja yliopistojen yhdistymiseen sekä laatuasioihin.

Ylioppilaskunnan korkeakoulupoliittinen sihteeri neuvoo ja auttaa kuntalaisia opintoihin ja korkeakouluun liittyvissä asioissa esimerkiksi silloin, kun tenttitulokset ovat myöhässä tai opintoihin liittyvä asia askarruttaa. Koposihteeri ylläpitää myös ylioppilaskunnan tenttiarkistoa. Korkeakoulupoliittisella sektorilla keskitytään korkeakoulun sisäisiin asioihin sekä valtakunnallisen tason vaikuttamiseen koulutuspoliittisissa asioissa. Kopo-sihteeri pitää säännöllisesti yhteyttä korkeakoulun hallinto- sekä opetushenkilöstöön.