Vaikka nopeimmat speksifanit ja kulttuurinystävät ovat jo luonnollisesti ostaneet lippunsa Lyytistä, aloittaa TuKY-Speksi myös fyysisen lipunmyynnin maanantaina 2.3.! Maksuvälineinä vastaanotamme käteisen ja kortin!

Lippuja myydään koko viikon, maanantaista perjantaihin, kello 10, 12 ja 14 luentotauoilla Turun kauppakorkeakoulun aulassa. Samalla mahdollisuus päästä utelemaan tiimiläisiltä, mitä esityskaudella on luvassa! Liput kustantavat 12/15/20€ (opiskelija/tavallinen/kannatus). Lippuja myydään kaikkiin näytöksiin, mukaan lukien kiertuekaupungit Pori, Vaasa ja Helsinki, mutta mikäli esimerkiksi ensi-iltaan mielii, kannattaa olla nopea! Tätä vuoden kovinta opiskelijateatterispektaakkelia et halua ohittaa.

 
TuKY-Speksi järjestää ensimmäistä kertaa myös ennakkonäytöksen Turun yöelämässä, Börs Night Clubilla pe 6.3. Tule kokemaan spektaakkelimainen teatteriesitys yökerhon mystisessä ympäristössä! 15 euron lippu sisältää Buffet-ruoan ja Primakonnan ennakkonäytöksen! Tapahtuma alkaa kello 18.00 ja iltaa saa jatkaa yömyöhään asti. Näytös alkaa kello 20.00
 

Muistin virkistykseksi vielä esityspäivämäärät! (kaikki esitykset klo 19)

Turku, Kåren:
8.3. (Ensi-ilta)
11.3.
12.3.
15.3.
18.3.
19.3.
22.3.

Pori, kaupunginteatteri: 25.3.
Vaasa, Ritz: 26.3.
Helsinki, Gloria: 27.3.

Tervetuloa katsomaan, mitä huikea tiimimme on teidän katsojien iloksi loihtinut! Esityksissä nähdään!

Ps. Lippuja mahdollista ostaa edelleen myös Lyytistä!

 
-TuKY-Speksitiimi!