Stipendistä

Rauman Ekonomit ry jakaa vuosittain 500 euron stipendin Rauman seudulta kotoisin olevalle kauppatieteen opiskelijalle.

Kyseeseen tulevat perustutkintoaan suorittavat, opinnoissaan 1. vuosikurssia pidemmälle ehtineet opiskelijat. Stipendin saajan tulee olla Suomen Ekonomiliiton opiskelijajäsen.Vapaamuotoisessa hakemuksessa tulee olla selostus opinnoista ja perustelut stipendin haulle sekä liitteenä virkatodistus ja opintosuoritusrekisterin ote.

Hakemus ja liitteet skannattuna tulee lähettää viimeistään 30.11.2013 sähköpostiosoitteisiin rauman.ekonomit@sefe.fi ja susan.pietila@dnainternet.net.

Stipendi luovutetaan Rauman Ekonomit ry:n Jouluglögitilaisuudessa joulukuussa 2013. Lisätietoja stipendistä saa Rauman ekonomien internetsivuilta.

Rauman Ekonomit ry

Rauman Ekonomit ry on Raumalla ja sen lähiseuduilla asuvien, kauppatieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneiden jäsenyhdistys. Yhdistys on perustettu vuonna 1949 ja siihen kuuluu noin 160 jäsentä.

Osaan Rauman Ekonomien järjestämistä tapahtumista on varattu opiskelijakiintiö Rauman seudulla asuville SEFEn opiskelijajäsenille. Lisätietoa tapahtumista yhdistyksen kotisivuilta.

Tervetuloa mukaan toimintaamme ja verkostoitumaan alueellisten toimijoiden kanssa!