PaavoNurmiMarathon.jpg

Turun yliopisto ja Turun kauppakorkeakoulu haastavat henkilökuntansa, opiskelijansa ja alumninsa osallistumaan valitsemallaan matkalla Paavo Nurmi Marathoniin 27.6.2009 ja tukemaan samalla uuden yliopiston varainkeräyskampanjaa.

Yliopisto ja Paavo Nurmi Marathon -tapahtuman järjestäjä Turun Urheiluliitto ovat sopineet, että osa osanottomaksusta tilitetään Turun yliopistorahastolle. Yliopistot ovat asettaneet tavoitteekseen 500 osanottajan mukaan saamisen. Keräykseen lahjoitettava osuus osanottomaksuista kasvaa osallistujien määrän mukaan niin, että enimmillään jopa puolet maksuista ohjautuu keräykseen.

Tapahtumassa voi juosta, hölkätä tai kävellä joko 10 kilometrin matkan, puoli- tai täysmaratonin. Liikuntaelämyksen lisäksi osallistujat saavat henkilökohtaisena etuna osallistua tapahtumaan ennakkohinnoilla, jotka ovat 10.6. asti seuraavat: maraton 39 euroa, puolimaraton 32 euroa ja kympin juoksu 23 euroa.

– Yliopistolaisten on tarkoitus muodostaa joukkue, jolla on muun muassa yhtenäiset juoksuasut, kertoo yliopiston varainhankinnan projektipäällikkö Riku Cavadas. Hän toivoo myös, että yliopiston yksiköt, opiskelijat ja alumnit haastaisivat innokkaasti toisiaan osallistumaan tapahtumaan.

Kampanjaan osallistutaan lähettämällä ilmoittautumisviesti osoitteeseen turunyliopisto@paavonurmisports.com. Viestiin tulee liittää seuraavat tiedot: osallistujan nimi, matka, syntymävuosi ja osoite. Ilmoittautujalle lähetetään sähköisenä vastausviestinä maksu- ja osallistumisohje.

Tapahtumainformaatiota löytyy netissä osoitteesta http://www.paavonurmisports.com

Lisätietoja:
Riku Cavadas, puh. 040 186 0655, riku.cavadas@utu.fi
Jari Salonen, puh. 0500 627 973, jari.salonen@paavonurmisports.com