Hyvä opiskelija,

Turun kauppakorkeakoulu ottaa osaa yli 775 muun korkeakoulun ohella Euroopan laajimpaan koulutus ja urakyselyyn ”trendence Graduate Barometer”:iin.

Kyselyssä selvitetään muun muassa sitä, kuinka tyytyväinen olet opintoihisi, sekä mitä odotuksia sinulla on tulevaa uraasi koskien, mukaanlukien potentiaaliset työnantajat. Tarkoituksena on kerätä yhteen opiskelijoiden mielipiteitä ympäri Eurooppaa sekä arvioida eroja ja yhtäläisyyksiä eri maiden välillä, jotta opiskelijoiden siirtymistä korkeakoulusta työelämään saataisiin helpotettua.

Kutsumme sinut osallistumaan trendence Graduate Barometer 2010- kyselyyn. Internetissä oleva kyselylomake on helppo ja nopea täyttää. Vastaukset käsitellään täysin anonyymisti ja luottamuksellisesti, noudattaen tietosuojaa koskevaa lainsäädäntöä.

Vastattuasi kyselyyn sinun on mahdollista verrata vastauksiasi Suomen ja Euroopan opiskelijoiden keskiarvoihin. Lisäksi sinulla on mahdollisuus voittaa jokin seuraavista, kaikkien vastanneiden kesken arvottavista palkinnoista:

  • 2 x € 1000
  • 5 x € 500

Kysely toteutetaan yhdessä trendence instituutin kanssa.

Osallistuaksesi kyselyyn, klikkaa linkkiä: https://www.trend-surveys.com/uc/esb5/?a=1

Ystävällisin terveisin,
Turun kauppakorkeakoulu