Turun yliopiston ylioppilaskunta (TYY), Åbo Akademis Studentkår (ÅAS), Turun Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunta (TuKY), Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta (TUO), Studerandekår vid Yrkehögskola Novia (Novium) sekä Suomen Opiskelija-Allianssin (OSKU) ovat toteuttaneet yhteisen jäsenetuhankkeen, jonka kautta jokaisella opiskelijalla on mahdollisuus saada entistä enemmän ja monipuolisempia etuja niin Turusta, Varsinais-Suomesta kuin myös valtakunnallisesti. Enää sininen opiskelijakortti ei ole vain merkkinä jäsenyydestä, vaan se oikeuttaa satoihin etuihin. Näin opintorahasta riittää pidemmälle!

Yrityksille ja palveluntarjoajille sivusto tarjoaa ensimmäistä kertaa mahdollisuuden tuoda myöntämänsä opiskelija-alennukset yhden sivuston kautta suuren yleisön tietoon, sillä turkulaisissa korkeakouluissa sekä ammatti-instituuteissa opiskelee reilusti yli 35 000 opiskelijaa. Ja jotta palvelu olisi aidosti kaikkien saavutettavissa, sivustolle liittyminen on yrityksille täysin maksutonta.

Sivut tulevat tarjoamaan tulevaisuudessa Turun kaupungille sekä alueen korkeakouluille mahdollisuuden tuoda ajankohtaista informaatiota opiskelijoiden tietoon.

Vieraile sivustolla osoitteessa http://www.opiskelijakunta.net/opiskelijanturku/.