Turun KY on saanut pyynnön kauppakorkeakoulun johtajalta, Markus Granlundilta, auttaa selvittämään opinnoissa olevia hidastustekijöitä. Tähän taustalla on Suomen valtion käyttöönottama uusi yliopistojen rahoitusmalli, jonka mukaan yliopistoille myönnetään opetusresursseihin rahaa uudistuneilla kriteereillä, joista keskeisimmät ovat:

1) 55 op vuodessa suorittavien opiskelijoiden osuus,
2) valmistuneiden kandidaattien lukumäärä ja
3) valmistuneiden maisterien lukumäärä.
Pelkästään näillä perusteilla myös kauppakorkeakoulu saa Turun yliopiston sisällä rahoituksestaan n. 35 %. On selkeää, että tälle asialle tulee tehdä jotain, sillä emme tässä pärjää kovin mairittelevasti.

Turun KY avaakin nyt kyselyn opintojen pullonkaulojen kartoittamiseksi, jonne toivotaan mahdollisimman suurta määrää vastauksia. Voit vastata vain yhteen tai mieluummin useampaan kysymykseen. Suuremmat vastausten määrät parantavat meidän vaikutusmahdollisuuksiamme ja auttavan kauppakorkeakoulun kehittämisessä.

Kyselyyn pääset tästä: https://www.webropolsurveys.com/S/5CF55B864D9E170D.par

Nämä vastaukset toimitetaan suoraan kauppakorkeakoulun johdolle, ja näillä voit aivan konkreettisesti vaikuttaa sinun opetuksesi laatuun ja ohjaukseen vielä opiskeluaikanasi Turun kauppakorkeakoulussa, sillä näiden pohjalta saatetaan tehdä ratkaisuja melko nopeasti vielä tänäkin vuonna.

Vastausaikaa on perjantaihin 5.4. klo 16:00 asti!