Mikä on Narnia? Mitä kaikkea mieltä kutkuttavaa liittyy Parkin historiaan? Mikä selittää Klubimestarin käytöksen? Klubimestariksi Klubimestarin paikalle?

Parkkiryhmä hakee uusia ja innokkaita jäseniä mystiseen joukkoonsa! Parkkiryhmä huolehtii Parkin toiminnasta, kunnosta ja kehittämisestä Klubimestarin johdolla. Käytännössä tämä tarkoittaa käyttäjien kouluttamista, valvontaa sekä tarvittavien hankintojen tekoa. Tehtäviin ei kuitenkaan kuulu esimerkiksi Parkin siivous; se on käyttäjien vastuulla. Kiitoksena panoksestaan parkkiryhmäläiset nauttivat Parkkiin liittyvistä eduista.

Parkkiryhmään voivat hakea kaikki TuKY ry:n jäsenet vuosikurssista riippumatta ja jäsenyys on voimassa toistaiseksi, kuitenkin vähintään vuoden sitoutumista edellytetään. Parkkiryhmän jäsenyys ei estä hakemasta muihin TuKYn pesteihin eikä jäsenyys vaadi ajallisesti tai muutenkaan yli-inhimillisiä suorituksia. Ainoat vaatimukset ovat luotettavuus, rautainen selkäranka ja aito palo Parkin kehittämiseen sekä siitä huolehtimiseen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 13.10. kello 23.59 mennessä osoitteeseen ky-klubimestari@tse.fi. Samaan osoitteeseen voi laittaa myös mieltä askarruttavia kysymyksiä. Järjestämme lisäksi infotilaisuuden asiasta kiinnostuneille 10.10. kello 19.00 Parkin yläkerrassa. Tule paikalle kuulemaan lisää!

 

Mikael Vainio

Klubimestari