Turun KY:n pitkäjänteinen yhteistyö yliopiston tietohallinnon kanssa on tuottanut tulosta. Kaikille tunnus@utu.fi -muotoisen sähköpostiosoitteen omistaville opiskelijoille myönnetään myös etunimi.välikirjain.sukunimi@utu.fi -muotoinen osoite. Voit käydä vaihtamassa sen ensisijaiseksi osoitteeksi osoittessa idm.utu.fi.

Mikäli et saa aktivoitua uutta osoitettasi, ota yhteyttä helpdeskiin (tsetuki@utu.fi)

Alla tietohallinnon tiedote asiasta.

Yliopiston sähköpostijärjestelmässä kaikilla toimii tunnuksesta muodostettu, esim. etvasuk@utu.fi, osoite.

Yliopiston henkilökunnalle ja vierailijoille luodaan aina viralliseksi osoitteeksi etu- ja sukunimestä rakennettu osoite, siis etunimi.sukunimi@utu.fi.

Opiskelijoiden ns. kokonimiosoitteet rakentuvat lisäksi välikirjaimesta, useimmissa tapauksissa toisen nimen alkukirjaimesta, eli enimi.v.sukunimi@utu.fi . Osoitteet syntyvät automaattisesti tunnuksen aktivoinnin yhteydessä, eikä niitä sen jälkeen voi muuttaa. Kesäkuun 2012 jälkeen aktivoiduille tunnuksille kokonimiosoite tulee oletukseksi, eli se näkyy uloslähetetyssä viestissä lähettäjänä.

Myös aikaisemmin tunnuksensa vastaanottaneille opiskelijoille on viimeistään kesäkuussa 2012 muodostettu kokonimiosoite. Sen voi halutessaan vaihtaa käyttöön.

Kaikille opiskelijoille kokonimiosoitetta ei ole muodostunut automaattisesti. Sellaisen saa halutessaan ottamalla yhteyttä helpdeskiin tai käymällä IT-palvelupisteessä. Tällöin on osoitteeseen löydettävä vaihtoehtoinen välikirjain, joka ei ole kaiman käytössä.