Olethan jo vastannut Kandipalaute-kyselyyn?

 

Mitä korkeammat vastausprosentit Kandipalautteessa, sitä vaikuttavampi opiskelijan ääni yliopistossa ja Turun kauppakorkeakoulussa on.

Voisimme ajatella opiskelijoina myös niin, että mitä enemmän palautetta annamme, sitä vaikeampaa meidän mielipiteiden sivuuttaminen on ja sitä enemmän palautteemme otetaan huomioon koulutuksen kehittämisessä.

Välillä saatamme pohtia, johtaako antamamme palaute mihinkään toimenpiteisiin – tehdyistä toimenpiteistä kun ei kovin hyvin aina viestitä. Pieni vastausprosentti voidaan nähdä tällaisen toiminnan oikeutuksena.

Kandipalaute on yksi suorimmista keinoista kertoa yliopistolle ja Turun kauppakorkeakoululle, miten ne onnistuvat opetustehtävässään. Kyselyn tulokset ja vastausten määrä vaikuttavat jatkossa myös Turun yliopiston rahoitukseen. Vastaamalla Kandikyselyyn meillä opiskelijoilla on siis valtaa vaikuttaa moneen tärkeään asiaan.

Turun yliopisto arpoo kaikkien vastanneiden kesken iPad Airin sekä leffalippuja. Turun kauppakorkeakoulu arpoo lisäksi 20 leffalippua TuKKK:n vastanneiden kesken. Turun KY puolestaan kannustaa vastaamaan arpomalla Turusta KTK:ksi valmistuneiden vastaajien kesken kaksi Stockmannin lahjakorttia. Ei muuta kuin vastailemaan!

Vastausaikaa on perjantaihin 21.3. asti.

 

Palautteenantoon kannustavin terveisin,

Sofi Laiho

Turun KY:n koulutuspoliittinen vastaava