Haluatko eturivin paikat, kun neuvotellaan opiskelijoiden eduista niin hyvinvoinnin kuin koulutuksenkin saralla? Kiinnostaako sinua toimia mielenkiintoisten kampanjoiden ja projektien parissa sekä ansaita tärkeää järjestötoimintakokemusta?

Hae Turun KY:n Edunvalvontajaostoon eli EVAan!

EVA järjestää muun muassa rentoja lautapeli-iltoja, opiskelijoille suunnatun Hyvinvointipäivän, verenluovutuksen yhteistyössä SPR:n kanssa, alkoholittoman mökkiviikonlopun sekä Pimppaa mun haalarit! –tapahtuman. Jaosto päivittää myös tenttiarkistoa Turun KY:n nettisivuille sekä ottaa kantaa koulutus- ja sosiaalipoliittisiin kysymyksiin. Vuoden 2014 Edunvalvontajaosto pyrkii yhä enemmän kasvattamaan rooliaan edunvalvonnassa niin koulutuspoliittisissa kuin hyvinvointiasioissa.

Vuoden 2014 hallitus tulee koostumaan koulutuspoliittisen (kopo) ja sosiaalipoliittisen (sopo) puolen edustajista.

Sopo-puolen edustajat (3-4) vastaavat ensisijaisesti EVAn tapahtumien ja kampanjoiden toteuttamisesta.

Kopo-puoli koostuu viidestä laitosvastaavasta, joiden tehtävänä on muun muassa pitää yhteyttä kauppakorkeakoulun laitoksiin sekä tehdä yhteistyötä oppiaineiden ainejärjestökopojen kanssa:

  • markkinoinnin ja kansainvälisen liiketoiminnan laitosvastaava
  • johtamisen ja yrittäjyyden laitosvastaava
  • laskentatoimen ja rahoituksen laitosvastaava
  • taloustieteen laitosvastaava
  • kielten ja liikeviestinnän yksikön vastaava

Edunvalvontajaoston puheenjohtaja vuonna 2014 on Turun KY:n hyvinvointi- ja tutorointivastaava Laura Vähäsaari. Varapuheenjohtajana toimii Turun KY:n koulutuspoliittinen vastaava Sofi Laiho.

Hakeminen EVAan tapahtuu lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen hyvinvointi@tuky.fi. Hakemuksesta tulee käydä ilmi hakijan vuosikurssi, pääaine, aikaisempi järjestötoimintakokemus, kuvankäsittelytaidot ja minkä takia hakee Edunvalvontajaostoon. Kerrothan hakemuksessasi myös mistä tehtävästä olet ensisijaisesti ja toissijaisesti kiinnostunut. Voit hakea suoraan laitosvastaavaksi kopo-puolelle, edustajaksi sopo-puolelle tai ilmaista kiinnostuksesi molempia tehtäviä kohtaan. Haku on avoin kaikille Turun KY:n jäsenille vuosikurssista ja pääaineesta riippumatta.

Haku päättyy sunnuntaina 8.12. klo 23:59.