Haku Turun kauppatieteiden ylioppilaat (TuKY) ry:n edunvalvontajaostoon on auki 7.12.-31.12.2009. Edunvalvontajaoston tehtävänä on hoitaa Turun kauppakorkeakoulun sisäistä koulutus- ja sosiaalipoliittista edunvalvontaa sekä kannustaa hyvään opiskelijakulttuuriin ja terveellisiin elämäntapoihin koulutuspoliittisen vastaavan ja hyvinvointi- ja tutorointivastaavan apuna.

Yhteistyötä tehdään tiiviisti TYYn ja SEFEn kanssa kauppatieteilijöitä koskevissa asioissa. Olennaista on tuoda opiskelijoiden ääni esiin ja eri sidosryhmien tietouteen. Muuta toimintaa ovat muun muassa Oh Behave! -kampanja, Vuoden opettaja -äänestys ja tenttiarkiston ylläpito.

Edunvalvontajaostoon haetaan nyt henkilöitä toimikaudeksi, joka kestää vuoden 2010.

Mitä edunvalvontajaoston jäsenenä saa?

Edunvalvontajaoston jäsenenä pääset vaikuttamaan koulutuspoliittisiin ja sosiaalipoliittisiin asioihin (hyvinvointi ja tutorointi), ja saat arvokasta kokemusta järjestötoiminnasta sekä uusia tuttavuuksia ja kontakteja.

Pyydämme kiinnostuneita lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen, johon henkilötietojen lisäksi vapaamuotoinen esittely itsestä ja mielellään aiempi kokemus edunvalvonnan parissa tai ylipäätään aiempi kokemus TuKY:ssa. Aiempi kokemus katsotaan eduksi, muttei ole todellakaan välttämättömyys! Tärkeintä on aito kiinnostus edunvalvontaa kohtaan.

Hakemukset palautetaan 31.12.2009 mennessä TuKY ry:n 2010 hallituksen koulutuspoliittiselle vastaavalle Saila Kokkoselle (saila.kokkonen@tse.fi). Kokkonen antaa myös lisätietoja edunvalvontajaostoon liittyen.