Pikkulaskiainen

Pikkulaskiainen on Turun suurin opiskelijatapahtuma, joka kerää tuhansia opiskelijoita helmikuussa nauttimaan koko päivän kestävästä laskiaisriehasta. Päivä alkaa mäkitapahtumalla, jonka kohokohta on mäenlaskukilpailu. Tämän jälkeen vietetään AfterSkitä appron merkeissä Turun ravintoloissa ja baareissa. Päivän kruunaavat huimat jatkobileet Turun yöelämässä!

Jotta tämä kaikki olisi mahdollista, tarvitsemme juuri sinut mukaan järjestämään tapahtumaa. Tarjolla on monia hauskoja, opettavaisia ja vastuullisia tehtäviä, joista varmasti löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto. Haku tiimeihin tapahtuu lähettämällä vapaamuotoinen hakemus kyseisen tiimin vetäjälle. Hakuaika päättyy sunnuntaina 13.9. Haku tapahtuu ensisijaisesti yhteen tiimiin mutta voit samassa hakemuksessa myös kertoa, jos jokin toinenkin tiimi kiinnostaisi. Tiimiläisiä valitaan tiimistä ja hakemuksista riippuen 3-6 hlöä / tiimi.

Lipunmyyntitiimi:
Hakemus osoitteeseen: marjut.i.soininen@utu.fi

Lipunmyyntitiimin tehtävänä on hoitaa lipunmyyntiin liittyvät asiat (ryhmä- ja nettilipunmyynti, myynti koululla) ja tapahtumapäivänä toritoimiston ylläpitäminen ja haalarimerkkien vaihto torilla.

Tiimiläisiltä vaaditaan innostuneisuutta, hyvää tsemppiä ja vastuuntuntoa, että saadaan lipunmyynti pakettiin juhlavuoden arvoisella tavalla. Myös hymy ja asiakaspalveluosaaminen plussaa, koska olemme monen tapahtumaan osallistujan ainoa kontakti Pikkulaskiaisen järjestäjiin.

Markkinointitiimi:
Hakemus osoitteeseen: nella.n.merisaari@utu.fi
Oletko luova, idearikas ja kiinnostunut markkinoinnista? Haluatko olla mukana tekemässä Pikkulaskiaisesta itsesi näköistä? Markkinointitiimi vastaa tapahtuman näkyvyydestä kaikissa kanavissa ja suunnittelee tapahtuman haalarimerkit, julisteet, pääsyliput ja muut painomateriaalit. Tiimin vastuulla on myös villitä kansa PL-huumaan Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.
Kokemus kuvankäsittelyohjelmista katsotaan eduksi, mutta ei ole vaatimuksena.

Mäkitiimi:
Hakemus osoitteeseen: majorii@utu.fi
Tässä tiimissä pääset toteuttamaan Pikkulaskiaisen muista approista erottavaa mäkitapahtumaa. Tehtäviin kuuluvat mm. aktiviteettien suunnittelu, puitteiden järjestäminen, mäkikilpailun organisointi.
Tiimiläiset toimivat tapahtumapäivänä pienempien tiimien esimiehinä, joten heiltä odotetaan oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä sekä vastuuntuntoisuutta.

Yrityssuhdetiimi:
Hakemus osoitteeseen: olli.siitonen@tuky.fi

Onko sinulla sana hallussa ja haluat päästä hankkimaan Pikkulaskiaiselle yhteistyökumppaneita sekä kehittämään tapahtumaa eteenpäin? Tiimin vastuulla on myös baarien sekä ravintoloiden hankkiminen mukaan approsuorituspaikoiksi.
Tiimiläisiltä odotetaan ulospäinsuuntautuneisuutta, paineensietokykyä sekä hyviä neuvottelutaitoja.

Jos on kysyttävää, voit kääntyä suoraan tiiminvetäjien puoleen tai voit kysyä tuottajilta (pikkulaskiainen@tuky.fi).

Tammikuussa järjestämme erillisen nakkihaun tapahtumapäivälle, mutta siitä lisätietoja myöhemmin!

Joko kirjoitit hakemuksesi? Pikku wants you. Tätä et halua missata!

Terkkuja,
Anni Heiskanen & Samu Silenius
Tuottajapari Pikkulaskiainen 2016