Turun KY:n vuosijuhlia lähtee luotsaamaan Isännän ja Emännän ohella myös vuosijuhlatiimi. Lue alta millainen porukka järjestelyissä tänä vuonna häärää!

 

Emäntä – Inka Helaniemi
11.INKA oikee

Olen Inka, 23-vuotias paljasjalkainen helsinkiläinen ja Turun KY:n uusi emäntä. Olet voinut bongata minut esimerkiksi tutorvastaavana kaitsemassa pupuja ja tutoreita, EVA:n tai NESU:n hallituksesta, speksihommista tai Mercalta kahvittelemasta. Olen erittäin innoissani päästessäni toteuttamaan Santerin kanssa  yhdistyksemme tapahtumakirjon kruununjalokiveä -meillä on osaava porukka kasassa, ja saamme varmasti säkenöivät vuosijuhlat aikaan!

 

Isäntä – Santeri Kangas

santerikangasTäältä raapustelee jo hieman varttuneempi Santeri-rusakko, joka on jo vuosikurssia mallia 2012! Tulen toimimaan tänä vuonna Turun KY:n isäntänä ja järjestämään yhdessä vuosijuhlatiimin kanssa ikimuistoiset vuosijuhlat ensi syksynä. Kokemusta minulta löytyy, niin erilaisista projekteista Turun KY:ssä, kuin myös lukuisista vierailuista muiden kaupunkien ja tiedekuntien vuosijuhlilta. Odotan innolla työskentelyä mahtavan uuden tiimimme kanssa ja vuoden parhaan viikonlopun järjestämistä kaikille!

 

Fiinitiimi: Janika Fredman ja Juho Törhönen

Oon Janika, 25 vuoden ikärajan ylittänyt, pienessä ikäkriisissä kylpevä neljännen vuosikurssin fiinitiimiläinen. JanikaOon alunperin Paimiolainen ja kauheen ylpee siitä, koska Paimio on vaan pikkusen parempi. Jottei ikäkriisi ja loppua lähenevät opinnot sais mua jänskäilemään tulevaisuutta, päätin lähteä hetken hiljaiselon jälkeen taas tohinoihin mukaan. Oon aiemmin vaikuttanut Ky-Sportin riveissä ja speksibändissä heiluin mikin varressa pari vuotta. Ootan innolla tätä projektia, ja tän aivan huikeen porukan kanssa saadaan varmasti aikamoiset vuosijuhlat aikaseksi! (Ootan myös, et pääsen leipomaan kokouksiin, koska se on mun pieni salainen intohimo 😉 )

 

Juho

Olen Juho, 26v. pupu Helsingistä ja toimin Janikan kanssa Fiinitiimissä, joka vastaa pääjuhlasta ja cocktail-tilaisuudesta! Olin viime vuoden Vvjuilla Pääjuhlamakkarana ja siitä innostuneena päätin hakea mukaan järjestämään vuoden häikäisevintä tapahtumaa. Olen ollut mukana järjestämässä Kultainen Venla ja Voitto-gaaloja jo useampana vuonna, ja tartunkin innokkaasti ja osaavasti tähän haasteeseen. Toivottavasti nähdään syksyllä VPK-talolla!

 

Biletiimi: Kristina Vienola ja Venla Kokkomäki

Olen lempinimeltäni Siukku, toisen vuosikurssin taituri ja tämän vuoden biletiimin toinen puolikas. Aiemmin olet saattanut törmätä minuun nakkeilemassa niin Ulkkiksen kuin Pikkulaskiaisen riveissä ja nyt olemme Venlan kanssa saaneet suuren kunnian olla vastuussa Turun KY:n 67. vuosijuhlien jatkoista kuin myös akateemisesta silliaamiaisesta. Idearikkaiden, pöhinäntäyteisten ja energisten luonteiden avulla tiedän, että järjestämme Venlan kanssa mitä legendaarisimmat jatkot sekä silliksen. TuKYn vuosijuhlien taso on ollut perinteisesti korkea, ja olen varma, että tällä hurmaavalla vuosijuhlatiimillä se myös pysyy. När börjar?!?! 😉51343

Olen Venla, toista vuosikurssia. Minulle tärkeitä asioita ovat yhteiskunnan tasa-arvoistuminen, kasvisruuan tarjonnan monipuolistuminen sekä Turun KY:n vuosijuhlien onnistuminen. Aikaisemmin minuun on voinut törmätä Kulttiksen tapahtumissa toimiessani tiedottajana, speksilavoilla tai koulumme ryhmätyötilassa. Pidän juhlimisesta, juhlien järjestämisestä, juhlijoista ja niin edelleen, joten biletiimiin hakeminen oli luonnollinen valinta. Me Siukun kanssa aiomme yhdistää viisaat ja luovat mielemme järjestääksemme ennennäkemättömät Turun KY:n 67. Vuosijuhlien jatkot sekä sillis. #vujujännä gets real.

 

Rahoitustiimi:  Jerry Helenelund ja Atte Mäkinen

jerrryOlen Jerry, Lahen rauhallisilla kaduilla kasvanut 22-vuotias miehenalku ja yhdessä Aten kanssa muodostamme rahoitustiimin. Opiskelun ja juhlimisen lisäksi urheilu on kaikissa muodoissaan lähellä sydäntä. Tanssilattioiden lisäksi kulutankin lattioita myös SBS KY-Sportin riveissä. Keskiviikkoisin minut voi myös löytää Sportin viikkovuorolta kompassi kädessä. Puolentoista vuoden aikana olen saanut osallistua toinen toistaan hauskempiin juhliin, joten koen, että nyt on minun vuoroni järjestää. Mahtava tiimi koossa!

 

AtteOlen Atte, kotoisin Helsingistä, mutta Turkuun hyvin tykästynyt ensimmäisen vuosikurssin opiskelija. Tällä hetkellä vastaan yrityssuhteista NESUn varapuheenjohtajana. Sitsirientojen lisäksi olen mukana Speksissä ja nautin urheilullisesta elämästä. Viime vuonna keräsin vujuilta kokemusta Suursillin roolista, sen kokemuksen jälkeen koen olevani erittäin valmis tuleviin vuosijuhliin. Olen osa rahoitustiimiä ja vastaan yhdessä Jerryn kanssa yrityssuhteista sekä siitä, että rahat käytetään mahdollisimman tehokkaasti kuntalaisten hyväksi. Mahtavaa olla mukana luomassa vuoden hienointa tapahtumaa. Nähdään lokakuussa!

 

Markkinointitiimi: Linda Hotti ja Anna Nukarinen

linda

Tässä Linda, 22-vuotias Helsingistä Turkuun rantautunut hymytyttö, koirakuiskaaja ja toisen vuosikurssin rusakko. Minut olet saattanut bongata temmeltämässä muun muassa speksin lavalla, tutorina sekä CIAn ja Tricon hallituksissa. Juurikin CIAn tiedottajan hommissa innostukseni viestintää kohtaan roihahti liekistä rovioksi, kun samalla vujut projektina houkuttelee minua ainutlaatuisuudellaan – siksi siis vujujen markkinointitiimi. Mahtavaa päästä luomaan vuosijuhlaviikosta entistäkin loistokkaampaa, arvoistansa spektaakkelia. Kohta juhlitaan!

 

NuksuOlen Nuksu, kolmannen vuosikurssin ilopilleri, jonka voi löytää Mercalta teetä ryystämästä (jees) tai ATK-luokasta kandia vääntämästä (buu). Viime vuoden viestintävastaavana toimiessani photarilla taiteilu ja runoileminen tuli tutuksi, joten markkinointitiimi oli näistäkin syistä markkinoinnin pääaineopiskelijalle selvä valinta. Eläkepäivien aika ei siis ole ihan vielä ja kovaa hallitusikävää potiessani kalenteriin täytyi saada vähän täytettä. Lindan kanssa pidetäänkin tänä vuonna huolta siitä, että vujut näkyy ja kuuluu niiden ansaitsemalla tavalla! Innolla odotan, millaiset kekkerit saadaan tän huipputiimin kanssa aikaiseksi!