NAKIKSI TAI JÄRJESTYKSENVALVOJAKSI VAPPUVIIKOLLE
TuKYn Vappu kaipaa muutamia auttavia käsipareja, jotta kaikki riennot saadaan järjestettyä. Nopeimmille ilmoittautujille onkin siis tarjolla tehtäviä Turun KY:n Vappuviikon nakkeina tai järjestyksenvalvojina. Voit ilmoittautua joko nakiksi jokaiseen alla olevista tapahtumista yhdessä tai vain yhteen tapahtumaan. Huomaa, että kaikki alla olevista tapahtumista ovat jo loppuunmyytyjä, joten nakkeilu on ainoa keino päästä enää osallistumaan tapahtumaan! 

 

Vappuviikon nakkien tehtävät: 

– MayDay Mayhem tapahtumassa lippujen vaihtoa ja juhlijoiden ohjaamista maanantaina 24.4. Nakkien tehtävät alkavat hieman ennen tapahtuman alkamista ja loppuvat ennen baarijatkoja. Nakit pääsevät tehtäviensä lomassa kokemaan myös itse tapahtumaa, pääsevät ilmaiseksi jatkoille yökerho Monkeyyn ja saavat drinkkilippuja. 

– Comedy Night tapahtumassa lauantaina 29.4. Montun kalusteiden roudaamista ja järjestelyä ennen tapahtumaa ja sen jälkeen. Tehtäviin ei kuitenkaan kuulu Montun siivousta. Nakeilla ei ole tehtäviä itse tapahtuman aikana, vaan he pääsevät nauttimaan koomikoiden esityksistä.

– SikaWapussa sunnuntaina 30.4. tapahtuman järjestelyä. Nakeille pyritään jakamaan tehtäviä, jotka jättävät aikaa nauttia myös itse tapahtumasta. 

Mitkään tehtävät eivät vaadi nollatoleranssia, mutta toimintakuntoa ja maalaisjärkeä edellytetään. Mikään nakkitehtävistä ei myöskään sisällä palkintoonsa nähden suurta työtaakkaa.

 

Vappuviikon järjestyksenvalvojat

 

Vappuviikon tapahtumat tarvitsevat myös järjestyksenvalvojia. Näihin tehtäviin ilmoittautuminen edellyttää, että sinulla on jv-kortti ja nautit tapahtumasta ilman alkoholia.Tarvitsemme järjestyksenvalvojia MayDay Mayhemiin (24.4.), Vappusitseille (28.4.), Comedy Nightiin (29.4.) ja Sikawappuun (30.4.). Järjestyksenvalvoja pääsee osallistumaan maksutta tapahtuman mahdollisille jatkoille ja hänen kanssaan sovitaan palkkiona myös pääsystä toiseen vapputapahtumaan. 

 

Ilmoittautuminen siis Vappuviikon nakiksi tai järjestyksenvalvojaksi lähettämällä viestiä osoitteeseen nicole.makineste@tuky.fi. Ilmoitamme valituille nakeille mahdollisimman nopeasti.