turun_ky_hakee-21

Turun KY etsii perinteiselle talvitapahtumalleen Pikkulaskiaiselle osaavaa, motivoitunutta ja tulevaan työhönsä sitoutunutta tapahtumantuottajaa tai -tuottajia vuodelle 2015. Tapahtumantuottajan tehtävänä on koota ympärilleen tiimi ja heidän kanssaan yhteistyössä organisoida koko Pikkulaskiainen 2015. Tapahtumantuottajaksi voi hakea yksin tai tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös parina, eikä kumpikaan vaihtoehto ole etusijalla valinnassa.

Pikkulaskiaisen päätuottajana saa oivan alustan ja yhdistyksen tuen suunnitella ja toteuttaa tiiminsä kanssa yhteistyössä yhden Suomen suurimmista opiskelijatapahtumista. Tuottaja saa runsaasti arvokasta kokemusta organisoinnista ja järjestämisestä.  Tässä tehtävässä voi todella haastaa itsensä ja hyvin hoidettuna siitä saa myös palkkion.

Tapahtumantuottajalta toivotaan aiempaa kokemusta Pikkulaskiaisen järjestämisestä ja tiiminvetäjänä toimiminen katsotaan eduksi, mutta ei ole edellytys hakemiseen. Muu kokemus tapahtumien järjestämisestä ja toiminnasta Turun KY:ssä katsotaan myös eduksi.

Jos koet täyttäväsi kriteerit ja olet valmis haasteeseen, on haku auki 6.4. kello 18 saakka. Hakijan vuosikurssilla ei ole merkitystä.

Ensi vuoden mäenlaskuja odotellen,

Tuulia Valaja

Turun KY:n vapaa-ajan vastaava