cover

Suomen kaunein ja talven suurin opiskelijatapahtuma Pikkulaskiainen hakee tuottajatiimiin tiiminvetäjiä. Tehtäviä on tarjolla monipuolisesti ja tiiminvetäjän rooli on mainio tilaisuus kerätä arvokasta työkokemusta ja olla mukana isossa projektissa. Haussa ovat seuraavat tehtävät, joiden kuvaukset löytyvät alempana:

Projektikoordinaattori

Markkinointivastaava(t)

Mäkivastaava(t)

Sillisvastaava

Lipunmyyntivastaava(t)

Yrityssuhdevastaava

Controller

Tärkeintä kaikissa tehtävissä on asenne, oma-aloitteisuus, vastuullisuus ja aito halu päästä kehittämään Pikkulaskiaista. Aiempi kokemus Turun KY:llä ja/tai Pikkulaskiaisessa voidaan katsoa eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä luomaan ja kehittämään yhtä Suomen suurimmista opiskelijatapahtumista, arvokasta organisointi- ja tiimijohtamiskokemusta, aitiopaikan tapahtumasta nauttimiseen sekä tilaisuuden päästä osoittamaan todelliset kykysi, hauskanpitoa tietenkään unohtamatta! Hae rohkeasti mukaan!

Hakeminen tapahtuu lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen pikkulaskiainen@tuky.fi. Hakuaika päättyy 9.4.2017 klo 23:59.

Projektikoordinaattori:

Projektikoordinaattorina toimit Pikkulaskiaisen tuottajan oikeana kätenä ja vasempana jalkana. Pystyt seuraamaan hyvin suurproduktion arkea ja muodostamaan pienistä palasista suuren, eheän kokonaiskuvan. Tarvittaessa pystyt ottamaan vastuullesi jopa koko tapahtuman tuottamisen. Sparraat tuottajaa ja haastat hänet ideoillasi kehittämään vieläkin kauniimpaa Pikkulaskiaista. Oma-aloitteisuus ja visiointikyky lasketaan ehdottomaksi eduksi tässä tehtävässä. Projektikoordinaattorina vastuualueisiisi kuuluu mm. Pikkulaskiaisen promootiotapahtumien ja hankintojen koordinointi sekä artisteista vastaaminen.

Tehtävään haetaan yksin. 

Markkinointivastaava(t):

Markkinointitiimin vetäjänä olet vastuussa tapahtuman näkyvyydestä ja imagosta; Suomen kauneimman opiskelijatapahtuman tulee esiintyä edukseen näyttävästi. Vastaat tapahtuman markkinoinnista kokonaisvaltaisesti yhdessä kokoamasi tiimin kanssa. Työnkuvaasi kuuluu vastata tapahtumien markkinoinnista ja ulkoisesta ilmeestä, Internet-sivuista sekä painomateriaaleista. Luovan hulluuden valossa olet visionääri, joka keksi tarvittaessa mitä idearikkaimpia markkinointitempauksia.

Tehtävään voi hakea joko yksin tai pareittain.

Mäkivastaava(t):

Mäkitiimin vetäjänä olet vastuussa Pikkulaskiaisen omaperäisimmästä osasta eli mäkitapahtumasta. Hallitset kokonaisuuksia ja pystyt luomaan Suomen Turkuun elämyksellisen talvipäivätapahtuman. Kokoamasi tiimin kanssa ideoitte ja toteutatte mäkitapahtuman, joka hymyilyttää pikkulaskijoita koko heidän loppuelämänsä ajan. Pystyt ideoimaan ratkaisuja tyhjästä ja improvisoimaan uusia elämyksiä tarpeen tullen myös kovankin paineen alla.

Tehtävään voi hakea joko yksin tai pareittain.

Sillisvastaava:

Pikkulaskiaistiimin tuorein lisäys on sillisvastaava. PL-silliksen eskaloituessa kerta toisensa jälkeen eeppisemmäksi kansanjuhlaksi, on tälle vuodelle päätetty hankkia tehtävään alan ammattilainen. Sillisvastaavan vastuulla on PL-silliksen konseptin kehittäminen sekä järjestäminen yhdessä Ulkoasianjaoston kanssa. Tässä tehtävässä pääset toteuttamaan villeimpiä unelmiasi ja luomaan raamit tuleville PL-silliksille. Silliskokemuksesta on tässä tehtävässä ehdottomasti hyötyä, mutta kokemusta tärkeämpi on kyky ideoita jotain täysin uutta. När börjar?

Tehtävään haetaan yksin.

Lipunmyyntivastaava(t):

Lipunmyynnin vastaavana tehtävänäsi on organisoida tapahtumien lipunmyynti, lippujenvaihto sekä tapahtumapäivänä toritoimisto ja torin tapahtumat yhdessä tiimisi kanssa. Lipunmyynnin saralla tehtäviisi kuuluu niin nettilipunmyynti kuin fyysinenkin lipunmyynti sekä ulkopaikkakuntalaisten ryhmälipunmyyntien koordinointi. Tehtävä vaatii tarkkuutta, huolellisuutta sekä organisointikykyä.

Tehtävään voi hakea joko yksin tai pareittain.

Yrityssuhdevastaava:

Yrityssuhdevastaavana olet ulospäinsuuntautunut myyntitykki, joka vastaa Pikkulaskiaisen yritysyhteistyöstä ja uusien yhteistyökumppaneiden hankinnasta yhdessä tiimisi kanssa. Tulet tekemään tiivistä yhteistyötä paitsi muiden Pikkulaskiaisen tiimien kanssa, myös Turun KY:n myyntipäällikön ja CORE:n kanssa. Aiempi kokemus yritysmyynnistä voidaan laskea eduksi.

Tehtävään haetaan yksin.

Controller:

Tehtävänäsi on pitää huolta, että Pikkulaskiaisen laskut hoituvat ajallaan ja kirjanpito täsmää. Lisäksi olet mukana tapahtuman budjetin laatimisessa. Tehtävä vaatii tarkkuutta ja on oiva mahdollisuus päästä hyödyntämään laskentatoimen kurssien oppeja käytännössä. Työ painottuu keväälle 2018, mutta muiden tiiminvetäjien tavoin controller osallistuu tapahtuman luovaan kehittämiseen jo kesästä alkaen.

Tehtävään haetaan yksin.