Parkkiryhmä tekee historiaa ja kasvattaa kokoansa jopa 19-jäseniseksi! Mukaan saatiin niin tuorta pupuvoimaa, kuin myös vähän kokeneempia rusakonalkuja. Nyt uudet parkkiryhmäläiset esittelevät itsensä lyhyesti:

 


IMG_20150911_123919

Tuulia Kailajärvi

Morjenstaa! Olen Tuulia, 21vee paljasjalkainen turkulainen. Olen melkein vuoden toiminut Ulkkiksen sihteerinä ja jo sitä kautta päässyt jonnin verran tutustumaan Parkin hienouksiin. Lapsuudenhaaveenani oli päästä Tylypahkaan, mutta kirje ei koskaan löytänyt perille. Nyt Parkkiryhmäläisenä kuitenkin toivon, että haaveeni toteutuisi edes osittain ja ovi Narniaan avautuisi myös minulle.

silliis

 Iida Lassila

Moiii! Olen Iida Lassila, toista vuosikurssia opiskeleva ikuinen Cheek-fani. Kotoisin olen Suomen nykyisestä Detroitista elikkäs Salosta, mutta Turku ja erityisesti Turun KY ovat reilussa vuodessa tehneet minuun lähtemättömän vaikutuksen. Vuoden aikana toimiessani mukana Ulkkiksen hallituksessa on Parkki tullut tutuksi lähes jokaista nurkkaa myöten. Paikasta onkin ehtinyt jo muodostua melkein kuin toinen koti, ja siksi siirtyminen Parkkiryhmään tuntui luontevalta valinnalta. Odotan innolla mitä kaikkea jäsenyys tuo mukanaan!! 

 

Kierttikset 2014

Ilkka Laustola

Moikkulimoi! Olen Ilkka Laustola ja toisen vuoden opiskelija, pääaineenani taloustiede. TuKY:n toiminnassa olen ollut aikaisemmin mukana mm. Ulkkiksessa ja tutorina. Parkki on siis käynyt suhteellisen tutuksi jo nyt! Halusinkin nyt päästä myös itse huolehtimaan ja kehittämään omaa Parkkiamme, kun mahdollisuus siihen aukesi Parkkiryhmän kautta. Totesin Parkkiryhmän olevan myös oiva täyte Ulkkiksen hallitusvuoden päätyttyä jättämälle tyhjyyden tunteelle. If you thought that you have had enough of me… 😉

kuva esittelyyn

Jennika Lietzen

Moikka! Olen Jennika Lietzén, parkkiryhmän uusi innokas jäsen! Olen parikymppinen, Salosta kotoisin oleva, toisen vuosikurssin laskentatoimen ja rahoituksen pääaineopiskelija. Kuluva vuosi on mennyt CIA TuKYn hallituksessa rahastonhoitajan roolissa ja olen myös tutor vuosimallia 2015. Vuosi on ollut ihan huippu ja haluankin olla TuKYn toiminnassa mukana vielä pitkään tulevaisuudessakin. Parkin suurkuluttajana parkkiryhmä tuntui siis juuri oikealta vaihtoehdolta.

IMG_0104

Julia Lintunen

Olen Julia, tämän syksyn pupu. Ainakin toistaiseksi puhkun intoa päästä tutustumaan Parkin saloihin! Parkkiryhmän lisäksi kuulun Speksin näyttelijätiimiin, avustan Kylisteen teossa ja ähkin otsa hiessä sekä jumppatunneilla että opintopisteiden eteen. En osaa tanssia.

10687133_10204057380583319_787466713560734265_n

Juho Vahala

Moikka! Olen Porista Turkuun muuttanut ensimmäisen vuoden opiskelija, pääaineena kansainvälinen liiketoiminta. Pidän musiikista ja se on myös kehittynyt harrastuksekseni levyjenpyörittelyn muodossa. Olen innostunut kehittämään Parkkia eteenpäin ja kiinnostuksen kohteenani on erityisesti talon ”bileominaisuuksien” kehittäminen. Jatkossa Parkista saadaan siis toivottavasti vielä huikeampi bailauspaikka, jonka LÄMMIN tunnelma houkuttelee ihmiset tanssahtelemaan aamuun asti.  Nähdään siis Parkilla!

kiintiökiinalainen

Henri Zhang

Parkkiryhmän uunituore kiintiökiinalainen, joka on kasvanut Suomen Turussa. Pupu, joka etsii kuumeisesti itselleen sopivaa pääainettaan. Aina valmiina ja menossa. Löytää joko koululta, Parkilta tai paikallisesta kelloliikkeestä.

 

Santeri Kangas

Turun KY:n Kuntamestari