image001

Turun KY hakee pääjärjestäjää tai –järjestäjiä ensi keväänä Turussa järjestettävään NESU Spring Conference 2015 -seminaariin. Pääjärjestäjäksi voi hakea yksin tai parina.

NESU Conference on puolivuosittain järjestettävä seminaari, joka kokoaa pohjoismaiden kauppatieteilijöitä yhteen. Seminaari kestää noin viikon, ja se rakentuu aina tietyn teeman ympärille. Teeman päättää järjestävä tiimi. Päivisin seminaarissa on yritysvierailuja, luentoja ja workshoppeja. Iltaohjelmaan kuuluu erinäistä vapaa-ajan toimintaa, esimerkiksi sitsit ja gaala-illallinen. Viime seminaariin voit tutustua osoitteessahttp://nesuconference.com/.

Pääjärjestäjänä johdat järjestäjätiimiä ja vastaat heidän kanssaan seminaarista ja sen sisällöstä. Pääset toteuttamaan itseäsi kansainvälisessä tapahtumassa ja saat huomattavaa kokemusta projektijohtamisesta ja tapahtumajärjestämisestä.

Pääjärjestäjältä toivotaan aiempaa kokemusta tapahtumien järjestämisestä, aiempi kokemus NESUn toiminnasta ja seminaareista on suotavaa. Lisäksi vaaditaan hyvää organisointikykyä, kykyä hallita suuria kokonaisuuksia, sitoutuneisuutta sekä innokkuutta NESUn toimintaa kohtaan. Seminaarissa virallisena kielenä on englanti, jonka osaaminen on myös pakollinen edellytys.

Vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo tulee lähettää 20.4.2014 klo 23.59 mennessä osoitteeseen nesu-pj@tuky.fi. Lisätietoja voi kysellä allekirjoittaneelta.

Hakijat kutsutaan haastatteluun tarvittaessa. Pääjärjestäjän valitsee Turun KY:n hallitus NESU-vastaavan esityksestä. Valinnan jälkeen pääjärjestäjä/t avaa haun järjestäjätiimiin ja valitsee tiiminsä.

Kevätterveisin,

Antti Rikkilä

Turun KY:n NESU-vastaava