pl cover 2018 copy

 

 

 

 

 

 

 

Vuoden 2018 Pikkulaskiaisen päätuottaja/päätuottajapari haussa!
On helmikuinen kirkas päivä, muutama aste pakkasta. Keskitalven aurinko kultaa Puolalanpuiston väkijoukon ja rinne kimaltelee. Taivas täyttyy sinisistä ilmapalloista. Tuhannet ihmiset ympäri Suomea riemuitsevat ja kymmenet yritykset hierovat käsiään yhteen. Turun yökerhot ovat valmiina ottamaan juhlijat vastaan ja maailmanluokan artistit ovat matkalla lentokentältä Turkuun. Kaikki mikä oli tehtävissä, on jo tehty. Tänäänkö juuri sinun ja sinun tiimisi kuukausien rankka työ palkitaan? Onko juuri sinun päiväsi, sinun showsi, sinun näytön paikkasi? On Pikkulaskiainen 2018. Olet juuri tehnyt historiaa. Oletko sinä seuraava Pikkulaskiaisen päätuottaja?

 

Turun KY hakee kuuluisalle talvitapahtumalleen, sille kaikkein kauneimmalle, helmikuun helmelle, eli Pikkulaskiaiselle osaavaa, motivoitunutta ja tulevaan työhönsä sitoutunutta tapahtumatuottajaa tai –tuottajaparia vuodelle 2018. Tapahtumatuottajan tehtävänä on koota ympärilleen tiimi ja heidän kanssaan yhteistyössä organisoida koko Pikkulaskiainen 2018 lähtöruudusta maaliin saakka. Tapahtumatuottajaksi voi hakea yksin tai parina. Kumpikaan vaihtoehto ei ole etusijalla valinnassa.

 

Pikkulaskiaisen päätuottajana pääset vetovastuuseen yhdestä Suomen suurimmasta ja arvostetuimmasta opiskelijatapahtumasta. Tehtävässä pääset järjestämään yli 5000 ihmisen tapahtumaa, jota varten opiskelijat vuodesta toiseen saapuvat Turkuun ympäri Suomen. Saat tuottajana huomattavaa ja arvokasta kokemusta niin tapahtumatuottamisesta kuin haastavan projektin johtamisestakin. Samalla sinulla on myös loistava mahdollisuus päästä kehittämään yhtä Turun KY:n arvostetuinta tapahtumaa yhä paremmaksi yhdessä tiimisi kanssa.

 

Eduksi päätuottajahaussa katsotaan kokemus tapahtumien järjestämisestä ja tiiminvetäjänä toimimisesta, mutta nämä eivät ole ehdottomia edellytyksiä valinnalle. Muu kokemus ja aktiivisuus projekteissa ja toiminnassa Turun KY:ssä katsotaan myös eduksi. Ehdottomasti tärkeintä on into tehtävää ja tapahtuman kehittämistä kohtaan. Hakijan vuosikurssilla ei ole merkitystä valinnassa. Hakijat tullaan haastattelemaan.

 

Haku on auki kaksi viikkoa. Vapaamuotoinen hakemus tulee lähettää torstaihin 16.3.2018 kello 23.59 mennessä osoitteeseen vapaa-aika@tuky.fi. Lisätietoja voit kysellä allekirjoittaneelta sekä vuoden 2017 päätuottajilta (Ann-Sofie Leimu & Salla Maijala).

 

Terveisin,

Vapaa-ajan vastaava

Taneli Hukkanen