Tässä ovat ensi vuoden bileiden ja tietenkin speksinäytösten tunnelmannostattajat. Nämä tyypit ovat kauniita, rohkeita, lahjakkaita ja innokkaita – hyvät naiset ja herrat, speksibändi 2017!

 

Konsta Leskelä, bändivastaava

konstaNo terse! Meikäläinen on kakskymmentäjayks-vuotias jannu alkuperiään Ruskon pelloilta. Speksibändissä laulan sulosäveliä ja koitan bändivastaavana parhaani pitää muut bändiläiset tyytyväisinä. Vapaa-aikani kuljeskelen pää pilvissä (ei pilvessä), yrittäen parhaani toteuttaa liian suuret unelmani. Ohessa tulee opiskeltua kauppatieteitä jajoskus tulee jopa opittua uutta! Musiikin kanssa olen jollain tasolla ollut tekemisissä niin kauan kuin muistan, mutta ihan vapaaehtoisesti on tullut laulettua nelisen vuotta. Joskus vielä enemmän lapsena on tullut pianon koskettimien näppäily ja kitaran soitto aloitettua, mutta äidin
unelmat minusta pianonsoittajana on valitettavasti jo murtuneet. Toivottavasti
speksibändissä mukana oleminen korjaa tilannetta!

 

Eveliina Mauno

maveOlen 23-vuotias, kolmannen vuoden speksiläinen, kauppislainen ja turkulainen. Tähän mennessä olen ollut apulaisohjaajana, bändin viulistina ja tuottajana. Nyt unelmahommassa laulajana. Kuten kuvasta ehkä huokuu. Speksin lisäksi pidän seuraavista asioista: Jääkaappikylmistä kirsikkatomaateista, Broadway-musikaaleista, Gilmoren tytöistä, glögistä, Antti Holmasta, taikinasta, nauramisesta, ruoanlaitosta, amerikkalaisten talk show -klippien katsomisesta Youtubesta, esiintymisestä, kotimekossa oleilusta, haaveilusta, kasvissosekeitosta, Montun leivistä, näteistä astioista, muiden naurattamisesta, Disney-elokuvista,
joulusta, Chelsea Handlerista, hyvistä dokumenteista, huonoista reality-ohjelmista
ja äidistä.

 

Emmi Haavisto

emmiOmstart soita bändissä! Olen neljännen vuoden opiskelija ja pianisti, joka vihdoin keräsi rohkeutensa ja siirtyi taustatiimeistä ensimmäistä kertaa vapaaehtoisesti lavalle koskettimien taakse. Tähän asti pianon soitto on ollut parasta yksin kotona, mutta speksissä soittaminen on varmasti huimasti hauskempaa! En malta odottaa esiintymisiä ja sitä, kun pääsemme näyttämään, mitä tällä porukalla saadaan aikaan!

 

Jussi Mäki-Ikola

Morjensta! Olen 20-vuotias turkulainen tämän vuoden pupu, jonka suurena jussi
missiona syksyllä oli saattaa päätökseen speksibändin neljä vuotta kestänyt
pimeä keskiaika ja korvata Kuningas-Erno rumpujakkaralla. Verta ei tarvinnut vuodattaa, vaan valta vaihtui vapaaehtoisesti. Parin vuoden soittotauon jälkeen on taas kiva päästä rumpusetin äärelle, enkä malta odottaa, mitä kevät tuo tullessaan. Muistakaa: jos biisit ei pysy tahdissa, niin vika ei tietenkään ole minussa. Itse syyttäisin varmaankin basistia.

 

Santeri Haka

santtu

Legendan mukaan, kun hän syntyi, soi synnytyssalissa Van Halen. Toisen legendan mukaan hän ei nuorena omistanut unileluja vaan mittavan bassokokoelman. Ja vain harva tietää montako Converse-tennaria hän on kuluttanut puhki. Kolmannet persoonat sikseen! Moi olen Santtu. Olen ensimmäisen vuoden pupunen ja kotoisin Helsingistä. Suurena musiikin ystävänä mieli johti mukaan speksibänditoimintaan ja tulevilla keikoilla & speksissä minut näkeekin heiluttamassa bassoa bändin riveissä. Huikein mielin kevättä odotellessa, nähdään keikoilla!

 

Ilkka Laustola

ile

Hei! Olen Ilkka Laustola ja olen kolmannen vuosikurssin opiskelija Turun kauppakorkeakoulussa. Aiemmin minut on nähty TuKYn toiminnassa muun muassa Ulkkiksessa ja TuKYn hallituksessa. Viime vuoden speksikokemukseni sain bile- ja kiertuetiimissä, nyt päätin astua isompiin saappaisiin ja liittyä speksibändiin mukaan. Musiikkiharrastukseni on pitänyt viime vuodet pientä hienoiseloa ja ollut lähinnä kitaran soittamista omaksi huvikseen himassa. Nyt sain tilaisuuden päästä viihdyttämään teitä speksissä ja toivon ettette tule pettymään! 😉

 

Lasse Korpi

lasseHejssan svejssan! Minä olen Lasse 26-v. ja olen nyt neljättä vuotta mukana TuKY-Speksissä. Speksin kiintiösuomenruotsalaisena pyörin arkisin Åbo Akademin hämärillä käytävillä. Mutta kun ilta hämärtyy, olen tämän vuoden speksibändin hullu tiedemies, joka soittaa kaikkia soittimia mitä vaan edestään löytää. Mutta jos nyt jotenkin pitää tarkemmin määritellä oma asema bändissä, niin olen se henkilö joka tuo urbaanin musan elementit esille mikki kädessä riimejä sylkemässä ja/tai dj-dekin takana levyjä raapimassa. Ja vaikka luulin jo että viime vuosi speksissä olisi viimeinen, niin oli pakko vetää Selänteet ja sanoa “one more year!”