TuKY ry hakee jäseniä yrityssuhdetiimiin vuodelle 2012

 

Haluatko päästä kahvittelemaan Jorma Ollilan kera tai lyömään kättä päälle Nallen kanssa?

 

TuKYn yrityssuhteista hallituksen yrityssuhdevastaavan ja myyntipäällikön lisäksi vastaa omalla työpanoksellaan yrityssuhdetiimi eli YST. Yrityssuhdetiimin tehtävänä on toteuttaa yhdistyksen varainhankintaa, hankkia jäsenalennuksia jäsenistöllemme sekä huolehtia siitä, että sidosryhmämme ovat tietoisia käytössään olevista palveluista ja mahdollisuuksista. Lisäksi tavoitteena on hankkia uusia pidempiaikaisia yhteistyökumppaneita ja näin luoda linkki jäseniemme ja yritysten välille.

Yrityssuhdetiimin jäsenten kanssa tehdään työsopimukset ja varainkeruusta maksetaan provisiota liitteenä löytyvän taulukon mukaisesti. Tehtävät ovat määräaikaisia ja kestävät vuoden 2012 loppuun asti. Työtahti ja työajat ovat täysin vapaasti valittavissa, joten yhteensovittaminen opiskelun ja mahdollisten palkkatöiden kesken on mahdollista toteuttaa. Työtä riittää tasaisesti niin kevät- kuin syyslukukaudellekin. Kiinteää palkkaa työstä ei siis makseta, mutta yrityssuhdetiimin jäsenille tarjotaan tarvittaessa työskentelytilat ja työstä aiheutuvat kulut korvataan.

Yrityssuhdetiimi tarjoaa mahdollisuuden harjoitella neuvottelutaitoja, verkostoitua sekä tienata pienesti tai roimasti.

Työskentely yrityssuhdetiimissä sopii siis niin ensimmäisen vuosikurssin opiskelijalle kuin valmistumista lähestyvälle kylterillekin.

Tehtävät eivät edellytä hulppeita kontakteja yritysmaailmaan tai useiden vuosien myyntikokemusta – tärkeintä on halu innokkaaseen ja ahkeraan työskentelyyn yhdistyksemme hyväksi!

Vapaamuotoiset hakemukset toimitettava 16.12.2011 klo 18:00 mennessä hallituksen Yrityssuhdevastaavalle osoitteeseen KY-PR[a)tse.fi.

Lisätietoja saa kysymällä TuKYn Yrityssuhdevastaavalta Tommi-Juhani Jokiselta (Tommi-Juhani.Jokinen[a)tse.fi).

 

TuKYn yrityssuhteiden provisiot 2012