Tällä kertaa on yrityssuhteiden vuoro jakaa ajatuksiaan TuKY-blogin muodossa. Mitäs yrityssektorille sitten kuuluu?

Vuosi on alkanut vauhdilla yrityssuhdetiimiin ollessa ennätyksellisen paljon hakijoita ja tiimin jäseniä on enemmän kuin viime vuosina. Tällä hetkellä ajankohtainen projekti on Speksi. Speksin ensi-ilta on sunnuntaina viikon päästä ja tällä hetkellä viimeisiä yhteistyökumppaneita haetaan vielä. Jaakko ja Millie ovat tehneet aivan mahtavaa työtä, vaikka aikaa on ollut hyvin vähän. Speksiprojekti aloitetaan aina hieman myöhässä, koska vuoden alussa ei ole vielä mitään tiimiä joka voisi hoitaa kyseistä projektia. Kaikesta huolimatta Speksiin ollaan saatu erittäin hyvin yhteistyökumppaneita ja odotan innolla ensi-iltaa. Tällä hetkellä myös muutama muu suurempi projekti, kuten KYlumpialaiset on ajankohtaisena. Viime vuodesta oppineena huomasimme kuinka paljon toimivilla yrityssuhteilla voidaan tätäkin tapahtumaa parantaa. Liikuntavastaava Antti varmasti kertoo tästä lisää omassa blogivuorossaan.

Ennen kesää aloitellaan sektorin suurimpia projekteja, jotka vaativat koko tiimin paneutumista. Vuosijuhlat ovat vielä kaukana, mutta valmistelut on aloitettava jo kevään puolella. Haalarit ja muut tuleville pupuille tärkeät asiatkin potkaistaan jo nyt keväällä käyntiin. Henkilökohtaisesti olen todella innoissani tulevasta ja kaiken kaikkiaan voi siis todeta, että kiireinen kevät on tiedossa niin minulla kuin koko yrityssektorilla.

Olettehan huomanneet, että myyntipäällikön paikka on haussa, joten nyt kaikki kiinnostuneet ei muuta kun hakemusta kehiin.

 

Markus Häkli

Turun KY:n yrityssuhdevastaava